Nyheder
imported

Fritvalgs-TV i Pandrup-området

Som noget nyt kan Stofa i Pandrup i 2014 tilbyde sine 2.000 medlemmer helt frit valg på alle tv-hylder.

Som noget nyt kan Stofa i Pandrup i 2014 tilbyde sine 2.000 medlemmer helt frit valg på alle tv-hylder. 

Den tid er forbi, hvor alle danskere sad i sofaen for at se den samme udsendelse i fjernsynet. I dag vil flere gerne selv kunne sammensætte deres tv-pakke efter deres egne ønsker. Det ønske bliver nu virkelighed i Pandrup/Blokhus-området, hvor medlemmerne af antenneforeningen fra 1. februar får frie hænder til at tilkøbe præcis de tv-kanaler, de ønsker at se som FritValg.

Når antenneforeningen i samarbejde med Stofa åbner op for FritValg kan medlemmerne skræddersy deres egen tv-oplevelse. Oven i deres tv-pakke har de nu frit valg mellem alle Stofas 85 tv- og filmkanaler i HD-kvalitet. Fx kan man tilkøbe TV3+ til sin tv-pakke 1, eller andre populære kanaler som TV2 News, Eurosport 2 (Bundesligaen) og TV3 Sport 2 (Premier League).

– Efterhånden er det at se tv jo blevet en halvdyr affære for mange. Her har vi nydt godt af, at vi skiftede til Stofas tre tv-pakker, og nu kan vi så samtidig tilbyde FritValg, så man frit kan vælge kanaler enkeltvis oveni sin tv-pakke. Det er noget, der længe har været et ønske fra mange kunder. Og der er ikke noget mindstekrav om hvor mange kanaler, man skal vælge. Det eneste, det kræver er, at man har en Stofa SmartTv-boks, fordi FritValgs-kanalerne jo er kodede, forklarer Steen Holm fra Stofa Nord.

Ifølge Steen Holm er der to hovedtendenser i nordjydernes tv-ønsker. Danske kanaler som TV2 Charlie og Zulu samt Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren. Og så dem, der efterspørger sport og fodbold.

– Med FritValg har Superliga-elskerne nu endelig fået adgang til alt det fodbold og sport de ønsker. Da der er en begrænsning for hvor mange kanaler, der kan tilbydes som FritValg, må vi desværre sige farvel til Dantoto og God Channel, som jeg ved nogle vil savne. I stedet kan vi så glæde os over, at vi nu kan vælge mere sport, børne-tv, film og tv-serier, siger Steen Holm.

Da Stofa har digitale rettigheder til alle tv-kanaler inklusive Viasat-kanalerne, har man nu også mulighed for at tage Champions League-kampe med på farten og se dem på iPad eller sin bærbare, hvis man har WebTv To Go. Når man vil og hvor man vil.

Læs om fantastiske oplevelser og events