Nyheder
imported

Fuld fanfare i Blokhus lørdag

20 Norske orkestre gæster Blokhus fra lørdag til onsdag. Stor åbningscermoni lørdag aften kl. 20 på torvet i Blokhus

20 Norske orkestre gæster Blokhus fra lørdag til onsdag. Stor åbningscermoni lørdag aften kl. 20 på torvet i Blokhus.

Lørdag bliver en stor dag i Blokhus. Byen får besøg af 20 Norske orkestre som i dagene fra den 22. juni til den 26. juni skal øve, konkurere og optræde.

Det er 25. gang at festivalen løber af stablen, så der er tale om et jubilæum. Og for første gang nogensinde laver man en decideret åbningscermoni med musik, taler, optræden og kanonsalve fra Blokhus Kanonen.

– Der bliver tale om en festlig aften hvor vi vil byde vore gæster velkommen, fortæller Karl Korfits som på Destination Blokhus vegne har været en af drivkræfterne bag at få et samarbejde i stand med arrangørerne.

De 20 orkestre vil bruge dagene fra lørdag til at øve sig i march, de skal deltage i konkurrencer hvor de skal dyste mod hinanden i forskellige dicipliner, de skal optræde samlet i Aalborg midtby, de laver musik-stafet på Blokhus torv, og sidst men ikke mindst er der lagt underholdning ind i programmet med besøg i Fårup Sommerland og en tur i Cirkus.

Så man skal altså ikke blive forbavset hvis man pludselig støder ind i et orkester i fuld march i Blokhus i de kommende fire dage.

Læs om fantastiske oplevelser og events