Nyheder
imported

Fuld fart på oplevelserne i Action House

Løkken: Funcenter med legeland, gokart, lasergame og labyrinter.

Tekst: Martin Frandsen Foto: Presse

Mens gokarts ræser om kap på den 1,1 kilometer lange indendørsbane har børnefamilier travlt med kugler, kegler og grin ved bowlingbanerne, mens andre gæster gør klar til at kaste sig ud i lasergame.
Selv når sommervejret begaver os med sol og varme, så er der liv og travlhed i Action House Funcenters 11.030 kvadratmeter med underholdning i Løkken.
– Selv om der er godt vejr, kommer her alligevel mange for at køre gokart, og så snart det er overskyet, har vi rigtig mange børnefamilier, som kommer for at bowle, fortæller daglig leder Caroline Jørgensen.

Startede i 1994

Det var tilbage i sommeren 1994, at de fire brødre Jensen åbnede Action House og byggede landets 3. første indendørs gokart bane, og siden er der kommet den ene udvidelse og nye tiltag til efter det andet.
Først bowlingbaner så diskotek efterfulgt af blandt andet paint ball, og i 2007 blev gokart banen udvidet til en længde på 437 meter lang, og 10 år senere blev Action House så udvidet med endnu en hal på 4.500 kvadratmeter, som gjorde det muligt at tilbyde Nordeuropas største indendørs gokart bane på 1,1 kilometer.
Banen har plads til 32 gokarts ad gangen og byder på to tunneller samt to kurvesving.
Men Caroline Jørgensen understreger, at funcentret har meget mere at byde på, nemlig det store legeland, skydesimulator, labyrint og en af Danmarks største baner til lasergame på 600 kvadratmeter.
– Og den 2. weekend i september har vi Løkken Truck Show i samarbejde med F.L. Buur Design med udstilling af 400 lastbiler, fortæller hun.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events