Blokhus

FunArt Keramik åbner i Hune

Sjov aktivitet med at dekorere keramik

FunArt Keramik er åbnet for gæster. En forretning integreret i FunArt Blokhus, beliggende ved indfaldsvejen til Blokhus, der rummer ene familievenlige aktiviteter.
Der kan leges med at dekorere keramik for derefter at få kunstværket brændt i ovnene og tage det med hjem, som et sjovt minde om dit besøg i Blokhus.
-Med en oplevelse hos os kan du udfolde din kunstneriske og kreative sider, og det er en aktivitet for alle – også selvom man ikke lige føler sig som en 100 meter mester i at være kreativ, siger den daglige leder Signe Birkeholm til Blokhus Avis. Det viser sig faktisk, at selvom der er enkelte, som ikke ser det som en aktivitet for dem, så bliver de alligevel grebet af det at skabe noget sammen. Det er en sjov aktivitet, nemt at gå til, og så er det samtidig hyggeligt for hele familien.

Hos FunArt Keramik kan du tegne frihånd på keramikken eller hente inspiration blandt de udstillede varer eller i inspirationshæfter på stedet.

Aktiviteten varer 2 timer, og der kan males på fade, tallerkner, krus, kopper, figurer eller små krukker til nips. Prisen, der ligger på ca. 180 kr. – 420 kr., afhænger af hvilken keramik der vælges, og så er der betalt for både glasering og brænding, som varer omkring 36-38 timer.
-Dog garanterer vi ikke afhentning af keramikken førend indenfor en uge, da vi prøver at fylde ovnene op, men i tilfælde af at man som turist er rejst hjem, så kan det eftersendes mod et mindre gebyr, siger Signe Birkeholm.

Der er åbent i FunArt Keramik alle dage hele sommerferien fra kl. 10.00 – 18.00.

Læs om fantastiske oplevelser og events