Aabybro

Fyrværkeri i den gode sags tjeneste

Støt Aabybro HK når du køber batterier og raketter

Salget af fyrværkeri er skudt i gang, og frem til og med 31. december klokken 16.00 byder Aabybro HK på salg af et stort og festligt udvalg af fyrværkeri – lige fra knaldperler og børnepakker til krudt for teenager samt batterier og raketter.
Det sker fra Malermester Rene Jensens bygning i Teknologiparken, da han for 2. år i træk giver husly til de frivillige fyrværkeri-sælgere fra Aabybro HK.

Det er også muligt at købe lidt tilbehør til nytårsmenuen. Foto: Vores Jammerbugt

Lodtrækning om batterier
– Alt overskuddet fra salget af fyrværkeri går til Aabybro HK, og Rene Jensen er så venlig, at han stiller lokalerne til rådighed, fortæller en af de frivillige, Brian Bærentsen, som sammen med Jesper Carlsen er i gang med en fire timers vagt.
Begge har børn, der spiller i klubben.

Ydermere er kunderne med i lodtrækningen om tre af de allerstørste batterier, doneret af Rene Jensen, hvis man køber for mere end 200 kroner.

Tina og Ronni Kornum støtter gerne AaHK. Foto: Vores Jammerbugt

Ronni klar til nytårsaften
Og med i lodtrækningen er blandt andre Tina Kornum fra Halvrimmen, som har købt en teenagepakke til 400 kroner til den yngste af sønnerne, 15-årige Ronni.

De køber fyrværkeri hos Aabybro HK fordi Ronni både dyrker sport og går i skole i Aabybro, hvor nytårsaften også skal fejres med vennerne.
– Ja, jeg kan godt lide fyrværkeri. Det er festligt, fortæller Ronni, mens Tina Kornum supplerer med, at han med to storebrødre nærmest er opdraget til det.

Jesper Carlsen og Brian Bærentsen med et af de store populære batterier.
Foto: Vores Jammerbugt

Naturligt at hjælpe klubben
Salget af fyrværkeri er et godt tilskud til Aabybro HKs økonomi, og for de frivillige er det naturligt at træde til.
– Det er en del af at være med i en forening, siger Jesper Carlsen, og Brian Bærentsen uddyber.
– Hvis vi alle bidrager, så går det hele op i en højere enhed.

Læs om fantastiske oplevelser og events