Nyheder
imported

Fyrværkeri udover det sædvanlige

Hos Krudtlageret ved Kaj Bo Poulsen og Frank Heidelbach følger der ikke kun farverige raketter men også en række gode råd med i købet – både om sikkerhed og husfred

Når danskerne om kort tid byder år 2018 velkommen, ja så vil rigtig mange skyde nytåret ind med masser af fyrværkeri.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

Snart valfarter mange til de Nordjyske steder, der sælger fyrværkeri, for at proviantere til årets sidste fest. Kommer man forbi Kaj Bo Poulsen og Frank Heidelbach, som sidste år købte Krudtlageret ”tilbage”, skal man køre til Bransagervej 10 ved Kræmmerland i Pandrup og ved Super Brugsen i Løkken.

– I mere end 20 år har jeg handlet med krudt – det er noget af det sjoveste. Derfor har vi i år også valgt at gøre det ekstra sjovt. I langt de fleste tilfælde, er det nemlig mænd, der kommer for at købe krudtet. Derfor tilbyder vi i år, at mændene kan få et gavekort med hjem til køb af et pikant sæt undertøj, hvis de køber for mere en 500kr. De kan også vælge at tage fruen med herud (red: til Kræmmerland) og så kan hun udse sig undertøjet, mens han sørger for krudtet, fortæller Frank Heidelbach. Kaj Poulsen byder også velkommen til  Danmarks måske bedste udvalg af fyrværkeri til din nytårsaften. – Vi sikrer at det nye år bliver skudt ind med manér, og vi gør det let for kunderne at købe ind. Vi tilbyder både pakkeløsninger og så er vi også til at handle med, siger Kaj med et smil og fortsætter: – I samarbejde med Royal Fireworks og Aalborg Fyrværkerifabrik har vi sammensat et farverigt udvalg af nytårskrudt til hele familien. Der er store raketter og batterier til far, fontæner til mor og en masse sjov (og sikkert) børnefyrværkeri til både de store og små børn.

Batterier et hit

– Med batterier er du sikret én af de flotteste fyrværkerioplevelser, idet du får et væld af forskellige effekter og variationer. Vores sortiment af batterier går fra de mindre til de helt store med vifteskud, kraftige luftbomber og farvefulde effekter, fortæller Frank Heidelbach.

Hvorfor fyrværkeri?

At det lige præcis er fyrværkeri, som er blevet en nytårstradition, skyldes nok, at det appellerer enormt meget til sanserne, og så at man kan mærke det helt ned i mellemgulvet. – Selv hvis man er en hyggelig familiefar, er faremomentet og den lille smule kildren i maven jo nok også med til at drive værket – også selv om man siger, at man har købt det store batteri, fordi det er flot, forklarer Kaj Bo Poulsen afsluttende.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events