Blokhus

Gæsterne er vilde med tapasbuffet

Fuldt hus hos Restaurant Nordstjernen

Gæsterne har vist meget stor interesse for det nye koncept med tapasbuffet hver mandag aften imellem kl. 18.00 og 21.00 hos Restaurant Nordstjernen.
-Det er kommet helt bag på os, hvor mange gæster der er blevet tiltrukket af den nye mulighed, siger Ann Cathrine Thorhauge, som ejer restauranten sammen med hendes mand Christoffer Hallager.
Restauranten, som ligger i hjertet af Blokhus, er et populært spisested, og de sætter en ære i at tilbyde gæsterne smagsoplevelser af høj kvalitet. Det nye initiativ er derfor også tiltænkt at kunne understøtte de eksisterende værdier, som spisestedet allerede står for.
Tapasbuffeten er et lækkert udvalg af charcuteri, hjemmelavet pestoer og kompot samt smagfyldte oste og hjemmebagt brød.
-Vi begyndte, at servere tapasbuffet hver mandag fra uge 26, og vi lagde ud med 30 gæster. Anden gang var der fuldt hus. Det blev vi noget overraskede over, men naturligvis også glade for. Det tyder på, at vi har ramt noget rigtigt, siger Ann Cathrine Thorhauge.
Hun fortæller samtidig, at gæsterne booker på forhånd og der er hurtigt fuldt booket modsat eksempelvis a la carte, hvor de mere er tilbøjelige til bare at møde op uden forudbestilling.
Restauranten puslede med ideen om tapasbuffet allerede tilbage i oktober sidste år. De havde selv en forkærlighed for tapas, og de synes det kunne være rart at prøve med lidt nyt i restauranten. Restaurantens kernekoncept er til den klassiske side, så de var også betænkelige ved ideen, men de tog mod til sig og søsatte projektet her i sommerperioden.
Derfor er det også et par glade indehavere, som nu kan konstatere at de ramte rigtigt. De oplever samtidig at mange benytter sig af muligheden for at besøge restauranten mere end én gang, nu hvor der er flere muligheder.
Tapasbuffeten serveres hver mandag aften frem til og med 14. august. Denne aften er det også muligt at bestille stjerneskud og børneretter.  
Øvrige aftener er det a la carte eller den lækre månedsmenu, der skifter hver måned.

Flere nye tiltag

Men tapasbuffeten er ikke det eneste nye restauranten har i tankerne. Indehaveren fortæller, at de har et ønske om at bringe deres store lokaler bedre i spil fremover, og derfor er der nogle events i støbeskeen. Det kan være foredrag eller comedy. Der er også tanker om loppemarkeder og babybrunch.
-Vi føler selv, at der mangler nogle kulturtilbud her i området til det lidt yngre publikum, og da vi har et kæmpe opland har vi et ønske om at afprøve det her henover efteråret.

Læs om fantastiske oplevelser og events