Nyheder
imported

Galleri og gavebutik tilfreds med åbning

Det nye store Galleri Blokhus på Strandvejen i Blokhus og den nyåbnede gavebutik, Glaskunst Blokhus på Aalborgvej i Blokhus melder begge om en fantastik stor tilstrømning af besøgende efter en forrygende opstart op til påsken.

 – Vi har oplevet en utrolig flot og dejlig opbakning af de mange tusinde besøgende ved vores åbninger og igennem hele påskeugen, og det vil vi gerne sige alle en stor tak for, oplyser direktør John Andersen. Vi er meget taknemlige for de mange besøgende gæster. – og der blev da også handlet livligt i vores forretninger.

 

Der er efterhånden over 140 forskellige kunstnere som udstiller i Galleri Blokhus med over 1.500 forskellige kunstværker indenfor malerier, skulpturer, glaskunst, keramik, smykker m.v., og en del af disse udstiller også deres kunstværker i gavebutikken Glaskunst Blokhus.

 

– Ja, og så vil der i galleriet i både bededagsferien og i Kristi Himmelfartsferien blive krydret ekstra med en lille workshop af kunstmaleren Mette Harbo, som vil arbejde på sine malerier og som gerne svarer på malertekniske spørgsmål fra alle de besøgende der kigger indenfor i galleriet.

Læs om fantastiske oplevelser og events