Nyheder
imported

Gensyn med Lune Carlsen til sommerkoncert i Blokhus

Danmarks måske bedste Kim Larsen-kopi er nærmest på hjemmebane.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Endnu engang kan gæster, turister og fastboende i Blokhus glæde sig til en ny stor oplevelse på Scenen på Torvet i Blokhus, når Lune Carlsen kigger forbi torsdag 4. august.

Giver den gas 

Jan Carlsen alias Lune Carlsen er måske Danmarks bedste Kim Larsen-kopi. Lune Carlsen rammer både stemme, udseende og gestikuleren, som var det Kim Larsen selv, der optrådte. Med masser af energi og fokus på underholdningen på scenen fremfører han Kim Larsens største hits. Lune Carlsen har flere gange besøgt Blokhus-området, hvor han altid giver den gas på Scenen, som han næsten kan kalde for en hjemmebane.

Blokhus og musik
Koncerten starter kl. 20.30, men allerede kl. 19.00 er der opvarmning med Back On Track.
Det er et forrygende partyband med nordjyske rødder, der spiller hits fra 1960´erne og frem til i dag. Back On Track spiller populær dansemusik, som spænder bredt over 40 års populærmusik. – Blokhus og musik hører uløseligt sammen, og vi har i nu i mere end 10 år kunnet præsentere musik fra scenen på Torvet, siger Jannie Ratke på vegne af arrangørerne, Torvegruppen, som hører under Erhvervsforeningen Destination Blokhus. – Vi håber, at mange møder op til de gratis koncerter og, at man støtter ved at besøge baren, giver en en-gangs donation eller opretter et støttemedlemskab til Erhvervsforeningen. – Så kan man være med til at sikre, at der også i fremtiden vil være gratis sommerkoncerter med de store navne på Torvet i Blokhus, siger hun. Desuden retter arrangørerne en stor tak til det lokale erhvervsliv og Jammerbugt Kommune, som gør sommerkoncerterne mulige.

> Se program for musik på torvet

> Find flere events

 

Læs om fantastiske oplevelser og events