Aabybro

Gensynsfest gav penge til Foreningshuset

I forbindelse med projektet Aabybro Foreningshus har Aabybro  IF nedsat et aktivitetsudvalg, som skal afvikle aktiviteter, der samler penge ind til AaiFs egenfinansiering af projektet.

Hvor skal vi være
Et af tiltagene og første aktivitet var AaIF-fodbold Reunion 2022, hvor Jens Kærvad var tovholder for et hold af nuværende og tidligere AaIF’ere, som havde sagt ja til at hjælpe med at arrangere dette.
Kort fortalt, nuværende, tidligere mandlige ledere, spillere og trænere som på et givent tidspunkt har haft sin gang i Aabybro IF, var inviteret til at deltage denne aften, og den primære målgruppe var +40 år.
Hotel Søparken blev kontaktet for at høre, om de evt. kunne rumme 170 deltagere 11. marts, og de meldte positivt tilbage. Samtidig havde de stor forståelse for, at arrangementet var sat i søen for at genere økonomi til Aabybro Foreningshus, hvorfor AaIF fik en ualmindelig god aftale i hus med Hotel Søparken.

164 deltagere
164 feststemte og festklædte mænd dukkede op11. marts, både fra nær og fjern, og efter en god gang ”stegt flæsk med persillesovs” og en snaps eller to, gik den hemmelige gæst Peter Rudbæk på scenen, hvor han, på meget underholdende og
humoristisk vis fortalte lidt om sin karriere.
Samtidig blev der solgt amerikansk lotteri samt efterfølgende auktion over 14 meget flotte præmier.
Alle præmier var sponsoreret, og arrangørerne takker alle sponsorer samt Hotel Søparken for en helt fantastisk opbakning.
På aftenen var der hjælp af nogle mødre samt klubbens damesenior, som skulle varte os mænd op, samt stå for salget i baren – også stor tak til dem for hjælpen.

Sølvnåle
Endvidere blev der i løbet af aftenen uddelt nogle hædersbevisninger af Gitte Sørensen fra DBU Jylland.
Der blev uddelt 2 gange DBU Sølvnål for 25 års lederarbejde i AaIF til Jørn Gade og Vagn Larsen.
Og 4 gange DBU Sølvemblem for 15 års lederarbejde i AaIF til Tommy Olesen, Tomas Nielsen, Erling Andersen og Christian Jensen.
De blev alle behørigt hyldet for den store indsats for foreningen.
Arrangementet gav et overskud på kr. 83.395, hvilket overstiger alle forventninger, hvor håbet var højst 35.000 kr.

Det bliver gentaget
Efterfølgende har udvalget diskuteret om AaIF-fodbold Reunion skal være en årlig tilbagevendende begivenhed, og det skal det, så sæt allerede nu kryds i din kalender fredag den 10. marts 2023, hvor AaIF-fodbold Reunion 2023 vil blive afholdt. Billetter bliver sat til salg 1. december, men du kan naturligvis altid følge med på facebooksiden:   https://www.facebook.com/groups/aaifreunion

Læs om fantastiske oplevelser og events