Aabybro

Gevaldigt opsving i boligmarkedet i Jammerbugt

– Langt de fleste holdt vejret, da Corona ramte Danmark i marts måned, og var nok en smule nervøse for konsekvenserne. Diverse eksperter spåede boligmarkedet til en nedtur uden lige, men det blev gudskelov ikke virkeligheden.

Prisstigning på 10,5 pct.
Boligejerne i Jammerbugt Kommune har al mulig grund til optimisme.
Ifølge Boligsiden har udviklingen i salgspriser på villaer og rækkehuse i Jammerbugt Kommune gennemgået en prisstigning på hele 10,5 pct. når man sammenligner juni 2019 med juni 2020.
En prisstigning, der ligger noget over landsgennemsnittet på 2,3 pct.

Salgsrekorder hos Mæglerhuset
– Hos Mæglerhuset har vi haft nogle vanvittige måneder, som bød på to nye salgsrekorder i maj og juni. Vi har tydeligt mærket den stigende efterspørgsel fra køberne. Vi har haft travlt, men det er kun positivt, fortæller Søren Agesen, butikschef ved Mæglerhuset i Aabybro

Søren Agesen, Mæglerhuset

Rekordhøje salgspriser
De færreste havde turde tro på en så positiv udvikling for salgspriserne, som vi har været vidne til. Boligejerne i Jammerbugt Kommune har grund til at juble.

Gennemsnitlig kvadratmeterpris i Jammerbugt Kommune:

  • Juni 2019: 8.404 kr.
  • Juni 2020: 9.283 kr.

– Køberne har fået øjnene op for Jammerbugt Kommune. Vi sælger særligt mange boliger i Aabybro og Pandrup. To byer der har meget at tilbyde for alle aldre. Med det sagt er der også gang i handlerne i de mindre byer, såsom Vadum, Nørhalne, Biersted og Gjøl. Vi ser utrolig positivt på fremtiden, forklarer Søren Agesen.

Det er sælgers marked, når det gælder sommerhuse.

Sommerhusmarkedet er eksploderet
Det er ikke kun villaer og rækkehuse, hvor salget går over al forventning. Det gælder også sommerhusmarkedet, som er eksploderet på rekordtid. Efterspørgslen på sommerhuse har været ekstrem, og det afspejler sig selvfølgelig i priserne.
– Langt størstedelen af de sommerhuse, vi har fået til salg ved Mæglerhuset, er blevet solgt hurtigt uden det store afslag i prisen. Det er klart sælgers marked nu, da køberne står i kø, siger Søren Agesen.

Læs om fantastiske oplevelser og events