Aabybro

Glade svømmere fra Aabybro i vandet i Hjallerup

Aabybro Svømmeklub har været afsted til det andet Flipper Cup stævne i denne sæson. Der var over 70 svømmere og over 150 personer i Hjallerup denne søndag. Det blev en god dag med masser af glade børn og flot svømning.
Det blev en hård, varm og i særdeleshed sjov dag i Hjallerup svømmehal, da Aabybro Svømmeklub drog afsted med 16 børn til Flipper Cup.
Hele seks klubber gæstede Aabybro, Brønderslev, Svømmeklubben Søhesten fra Hjallerup, Svømmeklubben JET fra Pandrup, BSK08 fra Brønderslev og Frederikshavn svømmeklub.
Det blev til over 70 svømmere, fordelt på 3 grupper. Grupperne adskilte svømmere med luffer og bælte, svømmere med bælte og svømmere uden hjælpemidler.

Et stort hold

Trænerne fra Aabybro kunne stolt stille med et 16 mand stort hold.
Det betød også at der var nok at se til for trænerne i svømmeskolen i AAIF Svømning.
– Svømmerne er søde og dygtige. Der var utrolig godt humør og vi hyggede os alle sammen, siger svømmeskoleleder Rasmus Grøn.
Resultaterne var heller ikke at pege fingre ad, da alle svømmere forbedrede deres tider og de mange nye svømmere, for hvem dette stævne var det allerførste, kom hjem med en helt række flotte og imponerende tider. Til sidst kom julemanden på besøg, og han havde julegaver med til børnene i form af en slikpose og en high five.
Næste Flipper Cup, er det tredje i rækken og det afholdes i Brønderslev 29. januar. Her får deltagerne desuden udleveret en medalje for deres fantastiske resultater.

Læs om fantastiske oplevelser og events