Brovst

Global Garden Party

11 bands leverer musik hen over sommeren
Global Garden Party 20220707_175336

Global Garden Party er nærmest det, man kan kalde Jammerbugtens hyggeligste havefest. Musik, god stemning og spændende mad afviklet i Skovgård hyggelige have er det, der bedst kendetegner Global Garden Party.
Hver torsdag fra 13. juli – 3. august samt fredag 4. august omdannes Skovsgård Hotelhave til koncertplads, hvor intet mindre end 11 bands vil få publikum i den helt rette stemning.
Gæsterne kan glæde sig til musik fra flere verdensdele og genrer. Du kan opleve Muleskinners med country, Johnny Madsen Jam, One Love Marley Band, jazz og boggie fra Creole Catz samt folkerock af Finnegans Hell.
Koncerterne, der spænder vidt, er arrangeret af Brovst Musikforsyning i samarbejde med Skovsgård Hotel, og de står sammen om at tilbyde et rigtig interessant program.

Global Garden Party 20220707_155445

Spændende koncertmenu

Forud for de mange koncerter kan der bestilles en koncertmenu, som er afstemt efter musikkens oprindelse. Det kan f.eks. være en spændende menu med caribisk mad, men baseret på de bedste lokale råvarer. Der vil samtidig være muligt at forsyne sig i baren med drikkevarer.
Koncertmenuen serveres umiddelbart efter koncerterne i juli, men til de to koncerter der afvikles i august bliver den serveret forud for koncerten.

Overnatning i nye hotelværelser

-Vi er glade for, at vi som noget nyt i år kan tilbyde overnatning i det helt nyrenoverede hotel. Ovenpå hotellets restaurant er det muligt at bestille et værelse. Så skal man ikke bekymre sig om at skulle køre hjem efter koncerterne, siger krofatter Erik Klit, der varetager driften på Skovsgård Hotel sammen med de mange øvrige ansatte.

Det ikoniske, hyggelige jernbanehotel fra 1903 beliggende i Skovsgård ved Brovst har gennemgået en omfattende renovering til en værdi af omkring 27 millioner kr. Sidste år i juli kunne de slå dørene op for det charmerende historiske hotel.
Skovsgård Hotel er et særligt hotel, der er drevet på socialøkonomiske vilkår, hvor der er ansatte på særlige vilkår. Hotellets ordinære ansatte tager hånd om de svageste i samfundet, og der ydes blandt andet støtte til dem igennem beskæftigelsesforløb. De står med garanti klar til at give dig en unik oplevelse.

Overnatning og billetter

Billetter og koncertmenu kan købes på: www.brovstmusik.dk

Skovsgård Hotel kan tilbyde overnatning ved at ringe på tlf. 98230400.

Læs om fantastiske oplevelser og events