funart keramik 1
Blokhus

God start for FunArt Keramik

Gæster prioriterer hyggelig indeaktivitet

Den nystartede FunArt Keramik beliggende ved indfaldsvejen til Blokhus er kommet godt fra start.

Det er første sæson, at butikken prøver konceptet af med at dekorere keramik.

-Vi oplever, at familierne hygger sig med at lave noget sammen, når der ikke lige er strandvejr, og der kan man sige at det lidt ustadige vejr her i sommer har været vand på vores mølle, fortæller forpagter af FunArt Keramik Signe Birkeholm.

Hun fortæller videre, at opbakningen fra lokale og turister er gået over al forventning, og der har været mange gengangere, der har nydt at lege med keramikken. Krus og fade er populære, og mange kommer igen for at lave mere af det, der passer sammen.

-Selv synes vi også, at det er dejligt, at vi kan tilbyde nogle indeaktiviteter her i nærområdet, som man kan besøge hele året, siger Signe Birkeholm, og vi vil fortsætte med at udvikle nye produkter og begivenheder hele tiden.

funart keramik

Nye tiltag

FunArt Keramik arrangerer bl.a. Ladies Night, hvor der kan arbejdes med keramik og fås gode råd til trendy tøj og den flotte frisure til julefrokosten samt nyde lidt godt til ganen.  Der vil være en fast dag i måneden, hvor der er plads til mødregrupper. I efterårsferien søsættes et nyt projekt med at gæsterne kan lave flotte smykker og i november og december tages der fat på juledekorationer.

Men keramikken er ikke kun til damerne, for til mændene bliver der arrangeret mandeaftener bla. Øl og vinsmagning samt et tema for mand og børn.

-Vi ser, at der er mange fædre som faktisk har det skønt med en hyggestund, hvor børnene er i centrum, fortæller Signe Birkeholm. De synes, det er en rar måde at være sammen på.

FunArt Keramik er åbent hele året undtagen mandage.
Torsdage og fredage er der åbent om aftenen.
I efterårsferien er der åbent alle dage.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events