Blokhus

Golf og padel tennis

Lej baner og udstyr hos Blokhus Golfcenter

Tæt på Blokhus ligger Blokhus Golfcenter. Smukt beliggende med sø og skov og stor velholdt fællesfaciliteter med café og motionscenter. Udenfor findes der en skøn 18 hullers bane, der er let tilgængelig for spilleren, der ikke er så rutineret, men også en, der kan være en spændende udfordring for elitespilleren, oplyser Dan Stage, indehaver af Blokhus Golfcenter.
Desuden er der 2 padel baner, så man kan afprøve den sjove ketchersport eller svinge golfkøllerne på den 9 hullers Pay & Play-baner med huller i normal længde eller den 9 hullers par 3 bane, som mere er til den uerfarne, der gerne vil prøve golfspillet af.
-Vi vil gerne invitere alle til at benytte stedets faciliteter.
Der er åbent alle dage fra kl. 7-22, så er man i sommerhus og skal have en sjov aktivitet med familie eller venner, så er alle meget velkommen.
På stedet kan man også leje sig ind i motionscenteret, som ligger i hovedbygningen, og efter en aktiv dag er det muligt at hygge sig med forfriskninger og lette retter i golfcenterets café.

Book tider og lej dit udstyr

Har man fået mod på at afprøve golf eller padel, så er det muligt at reservere sin plads og samtidig leje alt udstyret hos Blokhus Golfcenter, oplyser indehaveren. Det er muligt at få nærmere information ved at se nærmere på golfcenterets hjemmeside eller ved at møde op i receptionen, ringe eller sende en mail.

Læs om fantastiske oplevelser og events