Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Golfens Dag i Blokhus

Blokhus Golfcenter indbyder til Golfens Dag på søndag, den 30. april. Det er for alle, som vil stifte bekendtskab med golfsporten og selv prøve kræfter med sporten

Blokhus Golfcenter indbyder til Golfens Dag på søndag, den 30. april. Det er for alle, som vil stifte bekendtskab med golfsporten og selv prøve kræfter med sporten.

Hvis du er en af dem, der skeler interesseret til golfbanen, når du kører eller går forbi, så opfordres der til at gøre lidt mere end bare at kigge. Den 30. april holder Blokhus Golfklub åbent hus til den årlige Golfens Dag, hvor golfklubber i hele Danmark slår dørene op for interesserede. Mere end 150.000 danskere er i forvejen medlem af en dansk golfklub og Golf er den største sport i Danmark for folk over 25 år. I Blokhus Golfklub vil der på Golfens Dag være mulighed for at få en rundvisning på området, modtage lidt grundlæggende undervisning fra centerets PGA trænere og spille en runde på 9 hullers banen. Golfens Dag starter kl. 10.00.

Golf kan spilles af folk i alle aldre. Det er en sport, der er udpræget social, men hvor man alligevel altid har mulighed for at konkurrere – både mod sig selv og mod andre. Samtidig foregår sporten i smukke og naturskønne omgivelser.

Golfens Dag arrangeres i år for tiende gang. Det er Dansk Golf Union, der sammen med et flertal af landets golfklubber arrangerer Golfens Dag.

Læs om fantastiske oplevelser og events