Nyheder
imported

Golfere hyggede sig

Søndag afholdt Blokhus Golf Klub, Proark Golf Plus Match. Desværre var tilmeldingen ikke så stor, men de som valgte at deltage have en god dag på banen
Søndagens Proark Golf Plus Match bød på solskin og blæst som man kender den i Blokhus, og masser af godt golfspil.
 
Der var fine resultater, og i juniorrækken vandt Frederik Sejling Nielsen med 41 point, nr. 2 blev Rasmus Ellemann med 36 point.
 
I C-Rækken vandt Jørn W. Buus med 33 point, og nr. 2 blev Kirsten Hansen med 26 point.
 
I B-Rækken var der tre præmier, og første pladsen blev vundet af Morten Pilegaard med 38 point, nr. 2 var Knud Lerche med 33 point, og nr. 3 Leif Hansen også med 33 point.
 
I A-Rækken blev Nikolaj E. Kristensen nr. 1 med 69 netto slag (flot), nr. 2 med 71 netto slag blev Henrik Mortensen og nr. 3 Klaus J. Sørensen med 74 slag netto.
 
På hul 10 og 14 var der nærmest flaget, og her kom Klaus J. Sørensen tættest på flaget på hul 10, og Kasper Jensen kom nærmest flaget på hul 14.
 
Proark Golf Plus Blokhus var sponsor for matchen, og der var fine præmier til alle. Der blev også trukket lod om fire gange træningslektioner blandt alle deltagerne, så selvom man ikke var i præmierækken, kunne fire deltagere alligevel gå hjem med en præmie.
Matchen var samtidig en kvalifikationsmatch til Synoptik Cup som afholdes senere på året.
 
Næste match i Blokhus Golf Klub bliver den 3. juni hvor det gælder kvalifikation til SGN mesterskaberne.

Læs om fantastiske oplevelser og events