Blokhus Medier_logo-01
Pandrup

Gratis adgang til pokalkamp

Så er der fastsat en dato på pokalkampen mellem Jammerbugt FC og Holstebro i 4. runde af Sydbank Pokalturneringen.
Det bliver onsdag 2. december kl. 17.30, at kampen spilles på Sparekassen Vendsyssel Arena, og der er gratis adgang til kampen, som spilles på kunstgræsbanen.
Så der er rig lejlighed til at komme og støtte hjemmeholdet.

Spændende udfordring
For vinderen af dette opgør venter en lækkerbisken i form af en pokalkamp hjemme mod Superligaholdet, Randers FC, 15. december.
– Holstebro ligger sidst i 2. division, så vi hverken kan eller vil løbe fra, at vi er storfavoritter i den kamp. Vi skal vinde, siger cheftræner Bo Zinck.
– Vi har et håb om at gå gennem 2020 uden at tabe, og det vil kræve sejre over Holstebro og Randers, og det vil vi gå benhårdt efter, siger Bo Zinck.

Skadesfri trup
Dog kan Holstebro få en ekstra gejst med udsigt til at indkassere 100.000 kroner med en sejr over Jammerbugt, da Holstebro så vil være det seriehold, der er nået længst i pokalturneringen. Da Holstebro trådte ind i turneringen, lå holdet nemlig i Danmarksserien.
– Men vi skal videre og vise, at vi er det bedste hold. Spillerne glæder sig til at komme i kamp igen, og alle er vendt tilbage til træningen i god form, og det er en skadesfri trup, så det kan ikke værre bedre, siger Bo Zinck.

Tilbage i lørdags

Efter at have været sendt hjem under nedlukningen af Jammerbugt, så begyndte 2. divisionstruppen på træningen igen lørdag.
Pausen betyder også, at Jammerbugt FCs 3 udsatte divisionskampe skal spilles i 2021.

Læs om fantastiske oplevelser og events