Nyheder
imported

Gratis internet på torvet

Bredbånd Nord og Blokhus og Omegns Grundejerforening fortsætter det gode samarbejde og etablerer også i år gratis internetadgang for byens gæster

Tekst: Redigeret af Update – Foto: Colourbox

 

Der er desværre stadig sommerhusområder, hvor internetadgangen er besværlig og enkelte steder næsten umulig. Det har derfor lige siden etableringen af den frie internetadgang fra Torvet for flere år siden været en værdsat service, at områdets mange gæster har kunnet sende og modtage mail og orientere sig  på nettet fra Blokhus Torv.

Vore udenlandske gæster betegner denne service som indlysende værdifuld, idet det også i sig selv vil være alt for dyrt at etablere internetadgang fra deres mobiltelefoner via telefonabonnementet, fortæller Karl Korfits fra grundejerforeningen.

Han fortæller at mange turister har i dag smartphones med kamera, og en masse skønne billeder af ferieoplevelser formodes således også at blive sendt til familie og venner fra gæsterne på Torvet.

Dette er i sig selv en glimrende reklame for Blokhus. Byens handlende værdsætter også den frie internetadgang som et rigtig effektivt PR værktøj, der naturligvis primært skal betragtes som en service for alle byens gæster, men som måske også lokker turisterne på Torvet en  ekstra gang.

Internetadgangen er af en times varighed. Som en nyskabelse er der sket en lempelse i registreringskravene, således at  gæsterne nu kan logge sig næsten direkte ind på nettet uden brug af det lidt tunge kodesystem, der måske huskes fra sidste sæson. 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events