Aabybro

Gratis kagemand til alle i Aabybro Centret

Mandag 8. marts mellem kl. 15 og 17 kan/kunne alle få et stykke gratis kagemand og en kop saft eller kaffe ved Aabybro Handels- og Erhvervsforenings Bjælkehytte i Aabybro Centret.
Og der var pæn søgning fra start.

Foto: Vores Jammerbugt

Vil fejre kunderne
– Vi gør det her for at fejre, at alle vores dejlige butikker nu igen må holde åbent og, at vi igen kan får noget liv i byen, fortæller Helle Merete Johansen.
– Og så vil vi gerne give lidt tilbage til vores mange kunder, der heldigvis handler lokalt og støtter vores butiksliv, fortæller hun.

Foto: Vores Jammerbugt

Og selvfølgelig blev genåbningen også fulgt op med en masse gode tilbud, og butikkerne har kunnet mærke, at kunderne har savnet specialbutikkerne, fortæller Laura Hyldgaard Kjær hos Sko&Sko.
– Det er i hvert fald de reaktioner, vi har fået. Folk har været glæde for at kunne omme forbi igen, og vi har været meget glade for at se kunderne igen, fortæller hun om de første dages genåbning.
– Vi har haft meget mere travlt, end vi plejer. Der har ikke været så meget med at bytte julegaver. Derimod er vi klar med forårets fodtøj, fortæller hun.

Laura Hyldgaard Kjær. Foto: Vores Jammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events