Nyheder
imported

Håndsrækningen går til…

Sol og Strand i Blokhus har sat navne på de tre projekter, som vil få del i en pulje på 50.000 kroner.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Målportal til løb, naturområde i børnehave og et kunstværk til affaldsindsamling. Disse tre initiativer vil i år alle få glæde af et nyt tiltag; ”Sol og Strands lokale håndsrækning”.

-Vi har modtaget mange ansøgninger, som vidner om stort engagement og virkelyst her i lokalområdet, og det er rigtigt glædeligt, siger bureauchef Emil Klastrup fra Sol og Strand i Blokhus. Efter en grundig gennemgang af alle ansøgninger har Emil Klastrup udvalgt tre kandidater, som nu kan se frem til at få en økonomisk håndsrækning.

Forskellige og fantastiske projekter

Blokhus Marathon søger om støtte til blandt andet en målportal og til branding af løbet for at sikre endnu større kendskab. Desuden har Emil Klastrup besluttet at pege på Hune Naturbørnehave, som har søgt om økonomisk hjælp til etablering af et naturområde, der skal have åben adgang for alle.

Endelig er Blokhus Erhvervsforening indstillet, og herfra ønsker man midler til at opstille et æstetisk smukt kunstværk på stranden i Blokhus, der samtidig kan fungere som et sted, hvor der indsamles affald fra stranden.

En andel til alle

-Der er tale om tre rigtig gode projekter, og heldigvis vil alle nominerede få del i håndsrækningen på de 50.000 kroner. Det er nu op til husejerne, der er tilknyttet vores bureau, at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede, siger Emil Klastrup.

De tre kandidater skal nu i gang med at producere en video, som fortæller om projektet. Herefter får Sol og Strands husejere mulighed for at afgive deres stemme, og i august løftes sløret for, hvordan pengene fordeles.

 

Om Sol og Strand Feriehusudlejning:

Sol og Strand Feriehusudlejning er en danskejet virksomhed, der siden 1979 har serviceret, markedsført og udlejet privatejede ferieboliger i hele Danmark. Foruden hovedkontoret har Sol og Strand 21 lokalbureauer fordelt rundt om i Danmark og omkring 6.500 private sommerhuse til udlejning. Sol og Strand har omkring 135 fastansatte og i højsæsonen mere end 1.000 dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at give både sommerhusejere og feriegæster den bedst mulige service og oplevelse.

Læs om fantastiske oplevelser og events