Pandrup

Hård kamp om pladsen i målet

Der er knald på konkurrencen om at være Jammerbugt FC’s målmand i øjeblikket.
Kasper V. Jensen, der efter en længere skadesperiode nu nærmer sig topformen igen, har netop forlænget sin aftale med klubben og står klar til at dyste med Marcus B. Sørensen om pladsen i målet.

Rette balance

Jammerbugt FC spillerne har i flere sammenhænge understreget den gode og vigtige balance mellem konkurrence og kammeratskab i truppen.
Det fremhæves som en af de afgørende grundsten for efterårets gode præstationer, og målmandsposten er ingen undtagelse.
– Kasper har desværre været skadet i en længere periode og efteråret har handlet om, at få Kasper tilbage på sit niveau. Det synes vi, han er nu, og han er nu klar til at give fuld konkurrence på målmandsposten, indleder cheftræner, Bo Zinck.
Han ser stort potentiale i sin keeper, der under målmandstræner Povl Hansen, skal konkurrere med Marcus B. Sørensen om pladsen i startopstillingen.

Tæt konkurrence
– Kasper har udviklet sig meget og har niveau til divisionsfodbold. Med Kasper og Marcus har vi to super keepere, og suppleret af de unge målmænd, som også er fantastiske, har vi et rigtig godt træningsmiljø. Det er med til at holde alle skarpe og det glæder os, at vi har så stærkt et målmandsteam. Derfor er jeg også meget glad for, at Kasper bliver i klubben og er klar på at gøre sit til, at konkurrencen om målmandspladsen her i foråret bliver endnu tættere, siger Bo Zinck.

Naturligt at forlænge
Kasper V. Jensen er ikke et sekund i tvivl om, at han står overfor et vigtigt fodboldforår og keeperen rystede heller ikke på hånden, da han skulle skrive under på en ny aftale.
– Det var helt naturligt for mig at forlænge, da jeg er af den overbevisning, at jeg stadigvæk har massere at bidrage til truppen med. Og efter at have været igennem længere skadesperiode, hvor jeg stadigvæk ikke at havde fundet det samme niveau, som jeg havde før min skade, var jeg meget glad for at få tilbuddet om en forlængelse, fortæller Kasper V. Jensen fast besluttet på at tilbagebetale for tilliden, klubben har vist ham.
– På kort sigt handler det først og fremmest om, at vi som trup formår at bringe de gode takter fra efterårssæsonen med videre ind i forårssæsonen. For mit eget vedkommende handler det om at kunne blive ved med at presse min egen udvikling samt mine målmandsmakkere, så målmandsteamet og ikke mindst holdet, står stærkest muligt. På længere sigt håber jeg selvfølgelig på, at være fast inventar på divisionsholdet og gerne i Jammerbugt FC, siger Kasper V. Jensen, som i første omgang fortsætter i klubben frem til sommer.

Han og resten af holdet spiller fredag den sidste træningskamp, inden sæsonpremieren kalder. Det er fredag formen pudses af, og det sker hjemme i Jammerbugten, hvor Brabrand kommer på besøg.

Læs om fantastiske oplevelser og events