Nyheder
imported

Hædersprisen Stjernen er uddelt

Pandrup ErhvervsParks Stjernen har holdt flyttedag

Tekst: Martin Frandsen Foto: Presse

Det er nu ca. et år siden, at Pandrup ErhversParks hædersbevisning, Stjernen, har holdt flyttedag og Pandrup-Kaas Smede & VVS låneperiode er ved at være udløbet.

En anerkendelse
Stjernen er erhvervsparkens hædersbevisning til et medlem, som har gjort sig speciel umage for at holde grund og bygninger i pæn og ryddelig stand samt er en god ambassadør for Pandrup ErhvervsPark både internt og i forhold til omverdenen.

Dommerkomite på tur
Dommerkomiteen bestående af Astrid Bjerg, Kjeld Hedegaard Nielsen og Verner Nørgård, har været rundt i erhvervsparken og har fundet den nye prismodtager, nemlig PanPac Engineering A/S. Virksomheden blev valgt som dette års værdige modtagere, fordi der er i den grad sket synlige tiltag
på bygninger og de omkring liggende arealer, så det fremstår særdeles flot, oplyser Kjeld Hedegaard Nielsen på vegne af dommerkomiteen.

Eksport til Europa
Desuden opfylder PanPac Engineering A/S til fulde at være en god ambassadør både i Pandrup ErhvervsPark, hvor firmaet nyder stor respekt men i den grad også i omverdenen. PanPac Engineering leverer palleteringsanlæg til det meste af Europa og en betydelig del at omsætningen kommer fra deres eksport af nye anlæg, men også service og vedligehold på tidligere leveret anlæg.

Skaber arbejdspladser
Borgmester Mogens Chr. Gade overrakte hædersbevisningen og begrundede vigtigheden af, at Jammerbugt Kommune har virksomheder som PanPac Engineering A/S, der viser vejen både på hjemmemarkedet og eksportmarkedet og skaber mange arbejdspladser. Morten Nysted takkede for prisen og fortalte om de tiltag, som var sket og ligeledes om flere spændende tiltag som PanPac Engineering A/S arbejder med.

Læs om fantastiske oplevelser og events