Blokhus
imported

Hæsligt havhekseløb

Onde havhekse og grusomme pirater – (u)hyggeligt opgaveløb for hele familien!

Som en del af Blokhus Efterårsfestival byder Erhvervsforeningen Destination Blokhus på et (u)hyggeligt opgaveløb for hele familien mandag d. 17. oktober.

En fortryllet aften i Blokhus
Traditionen tro byder Blokhus Efterårsfestival på både sjove og (u)hyggelige aktiviteter for hele familien i uge 42. Erhvervsforeningen Destination Blokhus skyder for alvor efterårsprogrammet i gang, mandag den 17. oktober, med en fortryllet aften – for både store og små. En særlig (u)hyggelig aktivitet, denne magiske aften, er det hæslige havhekseløb, som starter på Blokhus Torv fra kl. 18.00.

Onde havhekse og grusomme pirater
De onde havhekse og grusomme pirater har rottet sig sammen om at plyndre og overtage Blokhus! Deltag på det (u)hyggelige opgaveløb og hjælp med at finde bogstaverne og det magiske ord, som kan tænde Blokhuskanonen og beskytte byen. Jagten starter i Havheksens hule på Blokhus Torv fra kl. 18.00, hvor skattekortet over havhekseruten sælges. Kortet vil lede deltagerne rundt i Blokhus, i jagten på bogstaver til det magiske ord. På vejen skal der løses forskellige skumle og lidt uhyggelige opgaver. Men pas på – der lurer onde havhekse og grusomme pirater ude i mørket…

Frivillige Havhekse
Havhekseløbet som er blevet afviklet siden 2015, er stadig en meget populær aktivitet, udtaler eventansvarlig Jannie Ratke. Det er en af de aktiviteter vi slet ikke tør ændre ved. Vi oplever nemlig at folk kommer år efter år for at være med i det populære opgaveløb, hvor hele familien skal løse de lidt uhyggelige opgaver sammen.

Det er en gruppe frivillige der hvert år står bag løbet. De bruger måneder på at udtænke en ny rute, lave sjove opgaver og dekorere. Mange af posterne er bemandende af frivillige havhekse og uhyggelige skabninger, hvilket blot gør løbet endnu mere livagtigt afslutter Jannie Ratke.

Præmier til de modige
De modige, som klarer sig igennem havhekseruten, skal til sidst gå tilbage til Havheksens hule og få det magiske ord godkendt. Hvis ordet er korrekt, udleveres en lækker præmie. De sidste præmier udleveres senest kl. 20.45. Når havhekseløbet er klaret kan man slutte den magiske aften af, med at se kæmpe fyrværkerishow på Blokhus Strand kl. 21.15.

 

Læs hele Efterårsfestivalsprogrammet her

Læs om fantastiske oplevelser og events