Nyheder
imported

Halløj for en efterårsferie i Blokhus

Destination Blokhus byder på en spændende efterårsferie med aktiviteter for hele familien

Blokhus:

Destination Blokhus byder på en spændende efterårsferie med aktiviteter for hele familien

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Det er lige før, at man skal holde tungen lige i munden, når man ser, hvad aktivitetsudvalget i Erhvervsforeningen, Destination Blokhus i samarbejde med VisitJammerbugten har strikket sammen for at fornøje store og små i efterårsferien.

Jannie Ratke fra VisitJammerbugten Blokhus glæder sig især over, at det er lykkedes at få lasergame i Gatewayen tirsdag d. 14. oktober,  ligesom arbejdsgruppen dette efterår har haft fokus på at bringe enkeltstående aktiviteter  i områdets øvrige zoner såsom på stranden.  Her er der indgået aftale omkring et surfkursus for børn og voksne fra 8 år og op. – Det har længe været efterspurgt i området, så det er meget positivt, at vi nu kan tilbyde denne aktivitetstype i efterårsferien, fortæller Jannie Ratke,

– Og nu vi er ved udendørsaktiviteterne tilbydes der guidede fortællinger på Segway, en spændende byvandring, guidede ture i gatewayen, fortsætter hun. Men også Torvet i Blokhus kommer til at sprudle af liv. Her har Dagli’ Brugsen bl.a. græskarudskæring for børn, der vil være flere musikalske indslag på torvescenen og samtidig et danseshow udført af elever fra Ingstrup Efterskole.

En samlet aktivitetsoversigt samt information om tilmelding m.m. ses i DET SKER

 

Læs om fantastiske oplevelser og events