Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Helle Svendsen hylder igen kvinderne

Blondehuset Løkken har igen i år - i samarbejde med frivillige modige kvinder fra lokalområdet, i forskellige aldre, typer og størrelser lavet et julemagasin som hylder de naturlige kurver.

What you see is what you get

Tekst: Louise Kande – Foto: Kirsten Bøjstrup

Skal vi alle sammen se ud som modellerne i medierne I dag, for at holde af os selv? Helle Svendsen fra Blondehuset Løkken mener, at vi skal hylde kvinderne med naturlige kurver, og det har hun igen i år lavet et julemagasin på baggrund af.

– Det er 100% “what you see is what you get”. Derfor er der ingen manipulation af billederne og kvinderne, men “kun” deres humor, glæde og entusiasme der stråler igennem på billederne,  og så synes vi jo, som altid, at de ser rigtigt dejlige ud, siger Helle med et varmt smil.

Med billederne vil hun vise, at uanset om vi er tynde, runde, høje, lave, 20 eller 80, så handler det om at vise hvem man er og være stolt af det. – Denne gang er vi stolte af at byde velkommen til en ny model – Ulla på 71 år. Vi synes, at hun sammen med de andre, har medvirket med stor entusiasme og udstråling.

-De kvinder, som man ser i rigtig mange reklamer og medier, har intet at gøre med virkeligheden, og det giver et skævt billede af kroppen. Jeg mener, at man i stedet skal være glad for at være lidt anderledes og generelt bare være glad for sig selv, som man er – og det gør vi igen vores bedste for at vise i vores nye julekatalog, siger Helle Svendsen.

Det elektroniske julemagasin byder på forslag til både kalender, advents og julegaver, eller måske bare til lidt selvforkælelse. 

Læs om fantastiske oplevelser og events