Nyheder
imported

Heltene fra EM92 gæster Hune Stadion

Danmarks Old boys & Veteran Landshold i fodbold spiller showkamp mod Hune Showstars d. 19. juni på Hune Stadion

Heltene fra EM92 gæster Hune Stadion

Danmarks Old boys & Veteran Landshold i fodbold spiller showkamp mod Hune Showstars d. 19. juni på Hune Stadion

Tekst: Lotte Kande (redigeret) – Foto: Presse

I forbindelse med at Hune Boldklubs nye klubhus skal indvies og tages i brug har klubben arrangeret en showkamp mod det danske landshold for Old boys & Veteraner. På dagen vil der både være indvielse af huset men også en flot showkamp, hvor det er muligt at opleve flere af heltene fra EM92. – Det år hvor Danmark blev Europamestre. Det er små 23 år siden i år, den 26.juni for at være helt nøjagtig, så der vil komme en del garvede spillere på banen, ligesom spillere der har været på landsholdet indenfor de sidste 10 år vil være at finde på holdet. Bruttotruppen, som er udtaget af DBU rummer b.la. følgende spillere; Michael Gravgaard, Stig Tøfting, Jesper Grønkjær, Martin Jørgensen, Flemming Povlsen,  Henrik ”Store” Larsen, John Sivebæk, Brian Priske og Steffen Højer. 18 spillere deltage i kampen, og de udvalgte bliver offentliggjort kort før arrangementet.

Det danske landshold møder et udvalgt Hune Showhold som består af nuværende og tidligere spillere i klubben, samt et par særlige gæstespillere udefra. 

Der vil være åbent for publikum til stadion fra kl. 16.00, og der vil være hoppeborge til børnene og mulighed for at købe drikkevarer og forskellige madvarer. Under kampen sørger vi for underholdning, så der er lidt sjovt udover selve fodboldkampen oplyser Palle Holmbech fra Hune Boldklub.

Læs om fantastiske oplevelser og events