Nyheder
imported

Her er det største indendørs super-loppemarked

PANDRUP: Reol efter reol med det ene loppefund efter det andet.

Tekst og foto: Martin Frandsen

Det er lidt af en skattekiste, der ligger på Bransagervej i Pandrup, hvor Kaj Poulsen og Frank Heidelbach råder over Nordjyllands største indendørs loppe-supermarked med masser af retro og alt fra vin til teakborde samt anslået 100.000 gæster om året.
På 4.000 kvadratmeter har de 400 reoler, som de lejer ud, og for uden Kræmmerlands egne produkter, så er der 190 lejere af stande med et meget bredt sortiment af varer og effekter til salg.
– Man lejer en reol eller op til 70 kvadratmeter plads. Så går man hjem og rydder op og tager tingene med herop. Så får man klistermærker med sine egne stregkoder, og man skriver priser på varerne og sætter dem på sin reol. Så går man hjem og nyder at se på sin konto, når den ugentlige udbetaling for de solgte varer tikker ind på kontoen, forklarer Frank Heidelbach om Kræmmerland, som sørger for betjening, salg og kasseapparat.

Alle er med

Ideen opstod under et besøg hos en konkurrent i Aalborg for 6 år siden.
– Vi sagde, at det her kan vi også, og så startede vi med 89 reoler, nu har vi alt 4.000 kvadratmeter, og kunderne er os alle sammen, fortæller Frank Heidelbach.
Kræmmerland vægter højt at give den bedste service, og genbrug er moderne og særligt ungdommen tænker på miljøet.
Endelig er det en oplevelse i sig selv at træde ind i den store hal, hvor man straks bliver fristet til at gå på opdagelse efter stedets små og store skatte.
– Vi forsøger at være ikke kun et loppemarked, men at skabe en oplevelse, siger Frank Heidelbach.
Mens han står for huset, så er det Kaj Poulsen, der er krejleren og køber varerne hjem.
– Det er altid spændende. Jeg ved aldrig, hvad vi sælger i næste uge, fortæller Frank Heidelbach.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events