Brovst

Her-og-nu løsning for brugerne af Syrenen

Jammerbugt Kommune har fundet en her-og-nu-løsning for et nyt værested til brugerne af det socialpsykiatriske værested i Brovst, Syrenen, der tirsdag morgen 27. april udbrændte i en påsat brand.

Bedst egnet
Det er Ulveskov Skole i Birkelse, der er det nye samlingspunkt for brugerne, indtil der er fundet en midlertidig løsning for et værested i Brovst, og på længere sigt en permanent løsning i Brovst.
– Ulveskov Skole har de bedst egnede og indrettede lokaler til at være en her-og-nu løsning for et socialpsykiatrisk Værested, forklarer borgmester Mogens Chr. Gade.
– Løsningen med Ulveskov Skole er drøftet godt i gennem med brugerne, og der er stor forståelse for, at dette er en her-og-nu løsning, indtil vi kan finde en midlertidig løsning med en placering i Brovst , og det vil ske inden for relativ kort tid. Der er mange gode forslag om placeringer fremme, uddyber han.

Transport
Nogle af brugerne vil have brug for transport til og fra Ulveskov Skole, og den står Jammerbugt Kommune for.
Det var en 58-årig lokal mand som tidligt tirsdag morgen satte ild til værestedet Syrenen på Tjørnevænget i Brovst, og bygningen udbrændte.
Manden er varetægtsfængslet i 4 uger i surrogat.

Læs mere her:

58-årig lokal mand tilstår brand – VoresJammerbugt

Og her:

Dagtilbud i Brovst er udbrændt – VoresJammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events