Hermans Hule
Fjerritslev

Hermans Hule rykker ind i Fjerritslev

Landsdækkende koncept med stort indendørs legeland etableret
 | FOTO: Presse  

Lørdag den 3. december blev dørene slået op til Hermans Hule i Fjerritslev, og stedet har fået en forrygende start.
Hermans Hule er et lokalt indendørs legeland, men et landsdækkende koncept, hvor der er flere centre fordelt rundt omkring i Jylland, og nu er der så også etableret en afdeling i Fjerritslev.
En bygning, der tidligere tilhørte Holmsø Huse og har stået ubrugt hen igennem flere år, er blevet købt og indrettet til det store indendørs legeland.

Hermans Hule Fjerritslev
Hermans Hule Fjerritslev
Hermans Hule Fjerritslev

Legeland, padel tennis og golf

Bag etableringen står to unge fyre – Martin Ibsen fra Vesløs og Henrik Larsen fra Redsted på Mors. Og selve ideen med Hermans Hule startede egentlig et helt andet sted.
Parret lever blandt andet af at servicere padel tennisbaner og havde i den forbindelse brug for et showroom, hvor der både skulle være 2 padel tennisbaner og 2 golfsimulatorer. Men ideen stoppede ikke her, og etableringen af legelandet Hermans Hule blev bygget på.
Men da indehaverne er travlt beskæftiget i MI Staldteknik og MI Sportsteknik blev Dorte Lukassen, 53 år, ansat som centerchef til at drive centeret på daglig basis. I 16 år har hun været hotelchef på Rønnes Hotel i Slettestrand og har igennem den stilling oparbejdet en lang erfaring indenfor hotel- og oplevelsessegmentet.
-Centeret henvender sig både til lokale børnefamilier og sportsinteresserede, men i høj grad også til de mange turister, som opholder sig i destinationen. Der er langt imellem denne type oplevelser, og centeret fremstår som en helårs attraktion, da vi har åbent hele året og kan tilbyde de lækre indendørs faciliteter. Det tror jeg helt klart på kan tiltrække gæster fra et stort område, siger Dorte Lukassen.
1. maj mødte hun ind til en tom bygning på Håndværkervej og hun har igennem det første ½ år brugt tiden på at få alt etableret alt for at være klar til åbningen her 3. december.
-Der har været fuld fart på det hele, men det har været super spændende, fortæller Dorte Lukassen, og nu er der bare masser af liv. Det er bare så skønt, siger hun.

Testpiloter i Hermans Hule

I Hermans Hule kan børn i alderen fra 0 – ca. 10-15 år brænde masser af krudt af og fornøje sig i timevis i det store indendørs legeland. Der er blandt andet masser af rutsjebaner, klatretårne, biler og skumgummipuder samt øvrige rum med meget andet legetøj, som istedet indbyder til fordybelse.
Her i forbindelse med åbningen har der været inviteret en del børnehaver, og de har ageret som testpiloter i det nye center.
-Det er skønt at kunne justere på de ting som måske ikke fungerer og blive inspireret og få erfaring med hvad de mange små poder sætter ekstra stor pris på, siger Dorte Lukassen.
I legelandet er man velkommen til at tage egen mad med, men der kan også købes drikkevarer, slik og øvrige lækkerier og der kan betales med mobilepay. Derudover er der samarbejde med områdets pizzaria, som gerne leverer og samtidig tilbyder 20 % rabat.

Hermans Hule Fjerritslev

Det er også optimalt at holde fødselsdage i centeret, da der er lokaler til det formål, fortæller Dorte Lukassen. For 500 kr. kan du holde fødselsdag incl. entre til legelandet i 4 timer for op til 24 personer. I weekenderne koster det 700 kr. Man skal selv medbringe det mad man ønsker at servere til arrangementet.

Fremtiden byder på flere indsatser

-Legelandet var første etape og i løbet af 1. kvartal 2023 regner vi med at have banerne med padel og golfsimulatorer klar til brug, siger Dorthe og fortsætter: 3. etape er det store udendørs område, og det bliver mindst lige så godt. 

Der bliver også etableret udendørs padel tennisbaner, beach-håndbold og multibane til fodbold, men der er også flere ting i støbeskeen, som hun ikke vil løfte sløret for endnu.

-De nye faciliteter glæder de mange lokale foreninger, institutioner og virksomheder, da der nu åbner sig nye muligheder med de indendørs aktiviteter.

Det gælder både for golfklubben, bokseklubben, skoler og gymnasiet, som alle har udtrykt begejstring for planerne, afslutter Dorte Lukassen  

Fakta om Hermans Hule

Læs om fantastiske oplevelser og events