Nyheder
imported

Hils på en kongeørn

Lørdag og søndag den 4. og 5. maj får Fårup Sommerland fornemt besøg af kongeørnen, Ahorn, og den amerikanske musvåge, Kelly, fra Ørnereservatet

 Lørdag og søndag den 4. og 5. maj får Fårup Sommerland fornemt besøg af kongeørnen, Ahorn, og den amerikanske musvåge, Kelly, fra Ørnereservatet.

Vil du ha’ årets profilfoto af dig selv og din nye ven kongeørnen Ahorn, til Facebook? Så er det i weekenden den 4. og 5. maj,  at du skal ha’ mobilen eller kameraet med i Fårup Sommerland.

– Vi har været så heldige, at Ørnereservatet gerne ville komme forbi og vise nogle af deres flotte rovfugle. Ørnereservatet er blandt de førende i verden med viden om rovfugle, og vi håber, at vores gæster synes, at det vil være sjovt og spændende at være tæt på så imponerende fugle, siger adm. direktør, Per Dam Jensen fra Fårup Sommerland.

Ørnen i Falken?

Gæsterne i Fårup Sommerland kommer bl.a. til at hilse på falkoner Peter Wenzel, der kommer med den mægtige kongeørn, Ahorn, og den amerikanske musvåge, Kelly.

– Man får lov til at komme helt tæt på Ahorn og se hans 10 cm. lange bagkløer, som han bruger, når han fanger små hjorte og andet råvildt. Han er en dræbermaskine med et vingefang på 2,20 meter, så han kan godt tage pusten fra én. Kelly er lidt mindre. Den amerikanske musvåge er kendt for sin røde hale, som indianerne brugte til deres fjerprydelser, fortæller Peter. Han tilføjer, at hverken kongeørnen, Ahorn, eller musvågen, Kelly, vil lave flyveøvelser hen over rutsjebanerne i Fårup Sommerland. 
– Det venter vi med, til vi kommer hjem til Ørnereservatet i Bindslev, hvor der er plads og 100 andre rovfugle at flyve rundt med, slutter Peter. Og så lige for at slå det helt fast: Ørnen vil ikke prøve Falken, men til gengæld kommer man helt tæt på fuglene og kan tage fotos af dem foran Spisekammeret begge dage fra kl. 11.00 til kl. 13.00, slutter Peter.

Læs om fantastiske oplevelser og events