Nyheder
imported

Hotel Fårup er Danmarks 4. bedste hotel

Verdens største rejsehjemmeside, TripAdvisor, kårer Hotel Fårup til det fjerdebedste hotel i Danmark

Midt i februarkulden kan Fårup Sommerland lune sig ved nyheden om, at parkens blot tre år gamle hotel har indtaget fjerdepladsen på en liste over de 25 bedste hoteller i Danmark.

TripAdvisor har netop uddelt Travelers’ Choice Awards og har, på baggrund af gæsteanmeldelserne, kåret de 25 bedste hoteller i Danmark i 2019, og her lander Hotel Fårup på en fornem 4. plads kun overgået af Bandholm Hotel på Lolland, og de to københavnske hoteller: Hotel D’Angleterre og Nimb Hotel. Travelers’ Choice er den højeste anerkendelse som tildeles fra TripAdvisor.
–    Vi er naturligvis helt vildt stolte af anerkendelsen fra Tripadvisor, der jo er baseret på gæsternes vurderinger af oplevelsen hos os. Det er en kæmpe cadeau til vores medarbejdere på hotellet og i parken – det er jo dem, som i høj grad løfter oplevelsen og gør Hotel Fårup til noget unikt for vores gæster, siger Per Dam, administrerende direktør, Fårup Sommerland. 
Både for børnefamilier, forretningsfolk og private arrangementer
Det firestjernede Hotel Fårup, der ligger midt i den populære forlystelsespark, er kendetegnet ved tematiserede værelser, hvor parkens skovtema er trukket med ind på samtlige hotelværelser. Når forlystelsesparken holder åbent i sommerhalvåret og efterårsferien, er børnefamilierne de primære gæster på hotellet, men der er også stigende aktivitet udenfor sæsonen.
–    Hotellets primære målgruppe er naturligvis børnefamilierne, som besøger os i sommerhalvåret, hvor Fårup Sommerland efterhånden har vokset sig så stort, at det kræver to dage at komme igennem alle forlystelserne og Danmarks største vandland. Dog ser vi at interessen for at holde møder, konferencer og private arrangementer som ex. konfirmationer og runde fødselsdage på Hotel Fårup også udenfor sæsonen er vokset ganske markant over de seneste år, siger Per Dam. På grund af væksten udenfor sæsonen har man til den kommende sæson valgt at investere i nye mødefaciliteter, der står klar til indvielse i den kommende uge. Derudover har Hotel Fårup oplevet gæster i sæsonen, der gerne vil have lidt ekstra plads under deres ophold på hotellet, og derfor har man investeret i nye hotelsuiter, der står klar til parkens åbning til påske.
Det sjette bedste Hotel til service
Udover den flotte placering som fjerdebedste danske hotel, har Hotel Fårup desuden hentet en sjetteplads i kategorien “Top 25 over danske hoteller med den bedste service”.

Travelers' Choice-prisen:
Er den højeste anerkendelse, som TripAdvisor tildeler. Prisen er baseret på millioner af anmeldelser og meninger fra rejsende rundt om i verden, og den uddeles årligt til "de bedste af de bedste" inden for service, kvalitet og kundetilfredshed. Tripadvisor er verdens største rejsehjemmeside med flere end 455 millioner unikke brugere og, 600 millioner anmeldelser af attraktioner, overnatningssteder, restauranter mv.

Hotel Fårup:
–    Hotel Fårup er et firestjernede hotel, som ligger inde i Fårup Sommerland
–    Hotellet har 53 familieværelser med plads for op til 6 personer
–    Hotel Fårup bedømmes med 5 ud af 5 mulige bobler på TripAdvisor
–    Hotellets gæster tilbydes en række unikke fordele som led i deres ophold på hotellet

Læs om fantastiske oplevelser og events