Blokhus

Hundefestival for alle

En hel weekend med hunden i centrum
 | FOTO: Poul Nymark  

Du og din firbenede ven kan se frem til en hel weekend, hvor hunden er i centrum. Det sker på Rødhus Klit Camping lørdag 9. og søndag 10. september fra kl. 10.00 – 17.00, hvor foreningen bag festivalen afholder Blokhus Hundefestival.
– Det er en oplagt mulighed for alle at dele passionen for hunde og tilbringe et par dage med ligesindede, og det sker på et plan, hvor alle kan være med, lover Jens Brandt, formand for hundefestivalen.
Hundefestivalen plejer at tiltrække omkring 1.000 gæster og udover de danske gæster, er der også rigtig mange tyske turister og deres hunde, der deltager.

Alsidigt program

Festivalen byder igen i år på et alsidigt program, som dog endnu ikke er helt på plads. Men arrangørerne garanterer, at der vil være noget for alle.
På festivalpladsen samles alle aktiviteterne, som blandt andet byder på forskellige opvisninger, agility og børnedyrskue. Så hele familien opfordres til at møde op og vise deres hunde frem. Alle racer er velkomne. Der er et beskedent entrégebyr på 30 kr., men hundeskuet er gratis at deltage i, og der vil blive udloddet præmier til de sødeste.
Samtidig er der mulighed for at købe mad og drikke og hygge sig på festivalområdet.

Hold øje med Blokhus Hundefestival på Facebook, hvor du hele tiden kan følge med og få et opdateret program.

Konkurrencer

På pladsen vil der også være en række boder, som gæsterne kan gå på opdagelse i. Det vil være alt indenfor det, der rimer på hund herunder bl.a. foder og diverse udstyr. Alle er meget velkomne til at deltage med en bod. I stedet for at betale for deltagelse skal stadeholderne medbringe en sponsorgave, som der bliver trukket lod om på entrebilletterne både lørdag og søndag.
Som altid vil overskuddet af festivalen gå til velgørenhed. Det har tidligere været doneret til Dyrenes Beskyttelse, og det vil det også blive i år, oplyser Jens Brandt.

Læs om fantastiske oplevelser og events