Nyheder
imported

Hundefestival indkalder til møde

Det er besluttet at afholde et møde i Hune, hvor arbejdsgruppen bag hundefestivalen også vil invitere lokale interesserede, for at få flere lokale kræfter med i arbejdet

Martin Storgaard fra arbejdsgruppen bag hundefestivalen oplyser, at der afholdes informationsmøde tirsdag d. 10. april på Hune Friskole kl. 19, hvor lokale og andre interesserede har mulighed for at høre mere om det spændende arrangement.

Arbejdsgruppen opfordrer interesserede til at kigger forbi. Til festivalen er der brug for hjælp til små og store opgaver, i forbindelse med de 3 dage som festivalen varer.

– Der forventes mange gæster og besøgende, så har nogen lyst til at give en hånd med vil vi meget gerne høre om det.Vi satser på at lave en bred festival, hvor alle hunderacer er velkomne, og hvor de enkelte hundeforeninger kan lave deres egen lille træf.

Der vil blive konkurrencer, og så arbejder man på at lave et koncept som appellerer til børn og deres hunde, slutter Martin Storgaard der kan kontaktes på tlf. 41 91 19 85 eller mrs@jammerbugt.dk


Læs om fantastiske oplevelser og events