Nyheder
imported

Hune Auto: Mit yndlingssted

Preben Villadsen fra Hune Auto har faktisk hele to yndlingssteder i Blokhus. Blokhus Strand og Skulpturparken Blokhus.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

– Da Skovmand & Co. allerede har fortalt om Blokhus Strand, vil jeg fortælle hvorfor, Skulpturparken Blokhus også er mit yndlingssted i området.

Skulpturparken Blokhus

Skulpturparken Blokhus rummer intet mindre end en 20.000 m2 stor park, hvor der kan opleves sandskulpturer, træskulpturer, et hav af blomster, springvand, sø og flere kunstværker. – Når jeg har fri, nyder jeg at tage familien med og bruge en eftermiddag i parken – omgivet af en spændende blanding af natur og forunderlige haver og skulpturer.  Der er god plads og dejlig roligt – og mit barnebarn har gode muligheder for at lege og bygge sandslotte og skulpturer, siger Preben Villadsen fra Hune Auto. 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events