Tekst: Flemming Jansen – Foto: Lotte Kande

Har man sagt Hune Auto, har man også sagt Preben Villadsen og omvendt. Der har nemlig siden 1970 været et tæt tilknytningsforhold mellem det populære autoværksted med adresse på Vesterhavsvej 57 i Hune og Preben Villadsen. Hune Auto er således hans barndomshjem, selv om han faktisk er født i Flauenskjold. Men gennem stort set hele hans liv har Hune og Hune Auto (oprindeligt Shell Hune) været en integreret del af Preben Villadsens identitet.

Tæt tillidsforhold mellem værksted og kunde

I perioden fra august 2001 til februar 2009 var det, der på det tidspunkt hed Shell Hune, dog på andre hænder, inden Preben Villadsen igen rykkede ind på matriklen og bestemte sig for firmanavnet Hune Auto, som han siden har drevet og udviklet til den gode, velbesøgte og anerkendte bilforbindelse, det også i dag er kendt som. Udover at arbejde som automekaniker var Preben Villadsen også i årene væk fra Hune Auto beskæftiget som eksportchauffør på Skandinavien og Europa, ligesom han tog sig af lokal vognmandskørsel. Tilbage på nu Hune Auto gik det som smurt, og kundekredsen voksede sig meget stor gennem årene. Det gjaldt både lokale kunder og kunder, der som turister lærte Hune Auto at kende som en rigtig god, kompetent og tryg bilforbindelse med konkurrencedygtige priser, en udsøgt service og et tæt fortroligheds- og tillidsforhold mellem værksted og kunde.

Far og søn klarer den daglige drift med stor ekspertise

De sidste par års Corona-epidemi samt den efterfølgende inflation og energikrise har ændret på nogle adfærdsmønstre, fortæller Preben Villadsen, der dog tilføjer, at ordrebogen på intet tidspunkt har været tom. Hune Auto servicerer fremdeles en bred vifte af kunder – det gælder bl.a. nordmænd, hvor mange vælger at få serviceret og repareret deres køretøj hos Hune Auto, når de er i området. Da Norge ikke er et EU-land, kan de norske kunder nemlig spare momsen, forklarer Preben Villadsen. Det gælder i øvrigt alle borgere fra lande uden for EU. I tider, hvor alt bliver dyrere, er opmærksomheden på alle muligheder for at spare, hvor man kan, naturligt nok vokset. – Det er Preben Villadsen selv – hvis hustru er i øvrigt ansat hos Sol og Strand – der sammen med sønnen Sonni står for den daglige drift af Hune Auto.  Her tilbydes alt i autoreparationer på alle bilmærker, alt i forsikringsskader som glas- og autoskader. Hune Auto har i den forbindelse et tæt samarbejde med alle forsikringsselskaber. Stor ekspertise er der også, når det gælder start- og autohjælp samt service af aircondition og klimaanlæg. Hvad det sidste angår, understreger Preben Villadsen vigtigheden af årlige eftersyn, også af pollenfiltre, af hensyn til både bilens og passagerernes helbred. En vigtig pointe er endvidere den kendsgerning, at fabriksgarantien bevares, når bilen afleveres til kunden efter endt service og reparation. I det hele taget er Hune Auto stedet, hvor alle former for service og autoreparationer og vedligeholdelse udføres på et højt kvalitetsniveau og med altid fuldt opdateret moderne testudstyr. – Endelig er det også værd at nævne, at Hune Auto sideløbende med alle de andre aktiviteter også tilbyder udlejning af varebil.

Hune Auto – før, nu og i fremtiden

For at gøre en lang historie kort – Hune Auto er ganske enkelt en rigtig god bilforbindelse. Det gjaldt før, det gælder nu og det kommer også til at gælde i fremtiden. Og så kunne Preben Villadsen i øvrigt 28. august i år se tilbage på at have levet sit liv og sit arbejdsliv i Hune i ikke færre end 52 år.  Og han lever fremdeles op til det solide billede og den tillidsfuldhed, som historien fortæller om.  

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events