Nyheder
imported

Hune-Blokhus Borgerforening fortæller om den nye legeplads

Foreningen holder generalforsamling med valg til landdistriktsrådet.

Tekst og foto: Martin Frandsen

Den kommende nye legeplads ved Hune Kirke, Hune Forsamlingshus samt valg til landdistriktsrådet er blandt punkterne, når Hune-Blokhus Borgerforening inviterer sine cirka 300 medlemmer til generalforsamling.
Den finder sted i Hune Forsamlingshus torsdag 10. marts kl. 18 med tilmelding, da der indledes med fælles spisning.

Byens Hus

På mødet vil der være et oplæg om tankerne og ideerne bag den nye legeplads, som skal anlægges i området nord for Hune Kirke.
– Desuden vil vi komme ind på, hvad vi kan gøre i forhold til at hjælpe Hune Forsamlingshus, fortæller Poul Andersen, formand for borgerforeningen.
Efter en tid med corona-nedlukning så presser de stigende energipriser forsamlingshusets økonomi.
– Desuden venter der nogle større renoveringsarbejder forude. Derfor vil vi tale om mulighederne for et evt. Byens Hus, som alle foreninger kan benytte, og som får andre faciliteter end dem, der er i forsamlingshuset i dag, fortæller Poul Andersen.
Dette emne tager borgerforeningen hul på allerede onsdag 2. marts ved et formøde med Hune Forsamlingshus inden borgerforeningens bestyrelsesmøde.
– Vi bruger jo også huset, så vi har jo også en interesse i det, siger Poul Andersen.

På valg

På generalforsamlingen er der også valg af Hune-Blokhus medlem af landdistriktsrådet de kommende fire år, ligesom 4 medlemmer af borgerforeningens bestyrelse er på valg.
Det er Leif Poulsen, John Albøge, Johanne Kaae, Leif Poulsen og Leena Thybo.

> Læs også: Hune får en legeplads i et grønt område

 

Læs om fantastiske oplevelser og events