Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

HVIRVELVINDEN: Fårups vildeste forlystelse åbner i 2017

Fårup Sommerland løfter sløret for den hidtil vildeste forlystelse, som parken nogensinde har bygget.

Planlægning af sæson 2017 er allerede i fuld gang i Fårup Sommerland. Den nordjyske forlystelsespark løfter nemlig netop nu sløret for den nye attraktion ”Hvirvelvinden”, som vil stå klar til sæsonåbning primo maj 2017.

I Fårup-regi scorer Hvirvelvinden en 10’er i vildhedsfaktor på en skala fra 1-10.
– Med Hvirvelvinden udvider og udvikler vi vores forlystelsestilbud i Fårup Sommerland. Vi bliver kort og godt ”mere for nogle flere”. Vi kender denne type forlystelse fra andre parker i verden og ved, at det er en særdeles attraktiv forlystelse. Derfor er vi ikke i tvivl om, at Hvirvelvinden vil blive taget godt imod af vores ”sejeste og modigste” gæster, siger Søren Kragelund, direktør i Fårup Sommerland, og fortsætter: – Når vi ser på vores øvrige forlystelser og aktiviteter, så har vi et rigtig godt tilbud til både børn og familier. Men vi har også et ønske om at fastholde de unge mennesker, og da er det klart, at vi må have fokus på at udvikle forlystelser, som er attraktive for denne gruppe. Det handler naturligvis også om, at vi i Fårup har en målsætning om at være innovative, følge med tiden og hele tiden finde på noget nyt, slutter han.

Hvirvelvinden kommer, sammen med forlystelsen Lynet, til at udgøre en del af parken, som er for de ”særligt modige”, og hvor ”thrill-faktoren” absolut er i højsædet.
Hvirvelvinden står på fire ben og har et pendul, der svinger frem og tilbage. Når forlystelsen er i gang, svinger pendulet, samtidig med at pendulhovedet, hvor der er plads til 24 personer som sidder i rundkreds, roterer om sin egen akse. Pendulet svinger op til en maksimal højde på 19 meter og en 115 graders vinkel. Forlystelsen har en g-påvirkning på voldsomme 3,8.
Den nye forlystelse er tilladt for alle vovehalse over 140 centimeters højde.

Om Fårup Sommerland:
Fårup Sommerland blev etableret i 1975 og kunne i 2015 fejre 40 års jubilæum. Forlystelsesparken er årligt besøgt
af cirka 600.000 gæster, hvoraf 80 procent af disse er danske. Fårup Sommerland har en gæstetilfredshed på hele
99 procent og har gennem årene vundet en lang række priser, blandt andet Europas 2. bedste forlystelsespark
(Kirmes, 2015 & 2016), Verdens 3. bedste service (IAAPA, 2015), Danmarks bedste forlystelsespark (2014) samt
Danmarks bedste sommerland (2014). Fårup Sommerlands vision er at være indbegrebet af enestående oplevelser
for familier i hele Norden.

Læs om fantastiske oplevelser og events