Nyheder
imported

Hyldest til naturlige kurver

Blondehuset i Løkken har i samarbejde med frivillige modige kvinder fra lokalområdet, i forskellige aldre, typer og størrelser lavet et julemagasin, som hylder de naturlige kurver.

Hyldest til naturlige kurver

Skal vi alle sammen se ud som modellerne i medierne I dag, for at holde af os selv? Helle Svendsen fra Blondehuset Løkken mener, at vi skal hylde kvinderne med naturlige kurver, og det har hun lavet et julemagasin på baggrund af.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Som indehaver af lingeriforretningen BlondeHuset i Løkken Helle Svendsen ofte, at kvinder fortæller om alt det de synes er forkert ved deres krop, i stedet for at se alle deres fordele. – Og det er endda i en tid hvor vi aldrig har været bedre til at passe på os selv og pleje os selv.

Ud fra det vil jeg konkludere at det også handler om påvirkningen gennem medierne. Vi sammenligner os uanset alder med det vi ser, selvom vi med vores fornuft godt ved, at dette ikke er 100% virkeligheden, forklarer Helle.

Hun har derfor i samarbejde med frivillige modige kvinder fra lokalområdet, i forskellige aldre, typer og størrelser lavet et julemagasin, som hylder de naturlige kurver. – Det er 100% “what you see is what you get”. Derfor er der ingen manipulation af billederne og kvinderne, men “kun” deres humor, glæde og entusiasme der stråler igennem  på billederne og så synes vi jo de ser rigtigt dejlige ud, siger Helle med et varmt smil.

Med billederne vil hun vise, at uanset om vi er tynde, runde, høje, lave, 20 eller 80, så handler det om at vise hvem man er og være stolt af det. -Vi skal ikke passe ind i en bestemt kasse og heldigvis for det, forklarer hun og fortsætter: – Det særlige ved dette initiativ er, at det er en lille forretning der har lavet dette magasin. Det er et stort sats, men jeg synes det er det hele værd, og hvis vi bare kan gøre en lille forskel ved at sætte fokus på dette meget vigtige emne, så er jeg ikke bare taknemmelig, men også meget glad, afslutter Helle.

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events