Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Ildsjæleprisen: Prismodtageren i år er fundet i Blokhus

Hvert år i november kåres årets ildsjæl i Jammerbugt Kommune. I år sker det d. 25. november i Blokhus.

Ildsjæleprisen:

Prismodtageren i år er fundet i Blokhus

Formand for Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget Helle Bak Andreasen overrækker årets ildsjælepris onsdag 25. november på Nordstjernen i Blokhus.

Tekst: Louise Kande – Foto: Poul Nymark Foto

Hvert år i november kåres årets ildsjæl i Jammerbugt Kommune. Formand for Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget Helle Bak Andreasen overrækker årets ildsjælepris onsdag 25. november i Blokhus. Der vil blive en lille festligholdelse på Nordstjernen og alle interesserede er velkomne. Det er Jammerbugt Kommunes Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalg, der udpeger årets ildsjæl efter indstillinger af kandidater fra offentligheden. Indtil overrækkelsen er det hemmeligt hvem modtageren er, men allerede nu kan det oplyses, at prismodtageren i år er fundet i Blokhus.

Ildsjæleprisen er uddelt siden 2009

De tidligere modtagere er Christian Larsen – Vildmoseporten, Klim Forsamlingshus, Ellen Helvind -Bryggermuseet, Ida Larsen – Skovspillene, Gruppen bag Drøn – Saltum og Hjortdal købmanden.

Kriterier

Formålet med præmieringen er at anerkende initiativer til udvikling i lokalsamfundene, der understøtter kommunens landdistriktspolitik og/eller kulturpolitik. I bedømmelsen indgår: ”Initiativer, der skaber eller medvirker til udvikling af lokalsamfundet. Initiativer, der skaber positive og udviklende aktiviteter i lokalsamfundet eller på tværs af flere lokalsamfund. Initiativer, der skaber gode rammer for positive og udviklende aktiviteter i kommunen eller dele heraf”.

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events