Nyheder

Imponerende lyd- og lysshow samt 2 millioner julelys

 | FOTO: Poul Nymark
Endnu flere dekorationer og lyspunkter i Skulpturparken Blokhus til Magisk Jul

Magisk Jul 2023 åbner lørdag 4. november, oplyser Skulpturparken Blokhus i en pressemeddelelse.

Og i år med endnu flere dekorationer og mange flere lyspunkter.

Blandt tusindvis af funklende lamper og dekorationer og mere end 2 millioner lyspunkter vil årets Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus atter glimte. – Vi slår dørene op for Magisk Jul med juleindvielse lørdag 4. november, fortæller indehaver John Andersen.
Selve Skulpturparken, med både juleboder og Arkade med butikker åbner kl. 15.  

Gæsterne vil kunne opleve Blokhus Kanonlaug, som skyder Magisk Jul i gang fra kl. 16.00. Herefter er der musikoptræden af Jammerbugt Garden, besøg af julemænd samt tale v/borgmester Mogens Gade og undertegnede.

Og så tænder vi juletræet på 17,5 meter, og slutter af med dans om juletræet. Der er også ekstraordinært Lyd- & Lysshow som gennemføres kl. 17, 18, 19 og 20 og restauranten byder på en fristende julebuffet i Orangeriet med udsigt til parken, udtaler John Andersen.

Lysende juletunnel

Magisk Jul er eventyrlig oplevelse, hvor parkens bygninger, træer og haver er pyntet i et strålehav af tusindvis af lysdekorationer og mere end 2 millioner julelys. – Vi prøver hvert år at overgå os selv. I år har vi bl.a. tilføjet endnu flere dekorationer og lyspunkter. Det bliver storslået, siger John Andersen. Der er også velkendte klassikere som det store krybbespil, julemand i kanen, Europas længste RGB lysende juletunnel, en kyssepergola, et gigantisk juletræ på 17,5 meter, smukke guldkareter, kærlighedstræ med røde julehjerter og meget, meget mere.

Lyd- & lysshow

Hele parken glimter i takt med de tusindvis af RGB-spots der frembringer et lydtilpasset lysshow med farveskift. Det foregår hver dag kl. 16,17,18, 19 og 20 (til indvielsen dog fra kl. 17).

Arkade Galleri og julehytter

Blandt sandskulpturerne kan gæsterne opleve julehytter, hvor der sælges alt fra gløgg og æbleskiver til jernskulpturer, kunstværker og unika samt brændte mandler. – I år har vi også krydret shoppeoplevelsen med endnu mere kunst. Indenfor i Arkade Galleriet er der arbejdende værksted, hvor gæsterne bl.a. kan få en kunstoplevelse i særklasse med unikke malerier af Jan Björn og Lone Kristensen, keramik og skulpturelle værker af Helga Breum, jernskulpturer af Erling Mørck og plantefarvet design af Lise Franck m.fl. udtaler John Andersen.

Betagende julemagi

Når mørket sænker sig, kan du komme helt tæt på de betagende og oplyste eventyr, der bringer dig i ægte hygge stemning. Temaet: ”H.C. Andersens Eventyr” er nemlig omdrejningspunktet for de 10 imponerende og oplyste sandskulpturer i parken.

Åbningstider

Åbent tirsdag-søndag fra kl. 15-21 i november & december

(Lukket mandage samt den 24. & 25. december. Sidste åbningsdag den 30. december)

Arkade Galleri samt julehytter har åbent fra kl. 15-20

Lyd- og lysshow afvikles hver aften kl. 16, 17, 18, 19 og 20

Læs om fantastiske oplevelser og events