Blokhus Medier_logo-01
Fårup skovhus

Fårup Skovhus

Fårup Skovhus

Fårup Skovhus er beliggende i skoven ved Nordjyllands Vestkyst imellem badebyerne Blokhus og Løkken, tæt ved Fårup Sommerland og Saltum Strand. Madstedet holder til i bygningerne fra den næsten 150 år gamle Fårup Skole, som i mange år var en af de mest øde beliggende skoler på Vestkysten. I dag drives stedet af Bo Hilfling Larsen. Fårup Skovhus har gennemgået en stor udvikling, og der er blandt andet bygget 27 moderne værelser, opført tilbygning af 3 smukke festsale samt et nyt topmoderne køkken. Der er dog stadigvæk bevaret noget af stedets sjæl og charme, blandt andet er det første rum man som gæst træder ind i, den gamle skolestue der i dag fungerer som stedets reception.
Stedet danner ramme om et hav af familiefester, konfirmationer, bryllupper, personalearrangementer, mad ud af huset, weekendophold og familievenlige ferier – samt julefrokoster, foredrag og musikarrangementer.


Omdrejningspunktet for det hele er køkkenet med stærke rødder i det nordjyske, og i restauranten serveres oftest buffet med bl.a. danske specialiteter som helstegt pattegris, stegt flæsk med persillesovs og hjemmerøget fisk fra eget røgeri.

Information

Saltum Strandvej 63, 9493 Saltum
info@faarupskovhus.dk
98 88 11 45

Relaterede informationer

restaurant nordstejrnen

Restaurant Nordstjernen

Restaurant Nordstjernen er finder du centralt i Blokhus, hvor den danske gastronomiske arv kombineres med samfundets nye impulser. Som gæst...
mortensens mad

Mortensens Mad

Mortensens Mad har til huse i køkkenet på den gamle kro i Vester Hjermitslev. Bag den lækre mad og alt...
Skulpturparken Blokhus

Skulpturparken Blokhus

Velkommen til Skulpturparken Blokhus – et oplevelsescenter, hvor der er højt til himlen og plads til alle uanset alder. Kunst,...