Cykelferie 15630_Djursland_FotoNiclas Jessen - Kopi

Vestkystruten

Vestkystruten

Tag på cykeltur langs Vestkystruten og udforsk de hyggelige kystbyer og smukke landskaber langs den nordjyske vestkyst.

Med Vesterhavet som en sikker guideline bevæger Vestkystruten sig ubesværet og til tider i nærmest konstant sidevind gennem århundredgamle natur- og kulturlandskaber. Der er garanti for frisk havluft, plads til eftertanke og smukke vesterhavssolnedgange.

Ruten snor sig gennem marsk, hede og klitplantager, forbi fjorde, søer, en geopark, national- og naturparker, og langs brede, hvide sandstrande. Overalt findes et rigt dyreliv til lands, vands og ikke mindst i luften. Oplev såvel Danmarks ældste som femtestørste by samt en vrimmel af små og store fiskersamfund og idylliske badebyer. 

Turen fører dig ikke blot forbi ikoniske sømærker, knejsende fyrtårne og historiske klitgårde, men også forbi prisbelønnede attraktioner og oplevelser.

Etaperne i Jammerbugten

Vestkystruten er en 560 km og har tre etaper i Jammerbugten. Etape 9, 10 og 11, der tilsammen tager dig fra Hanstholm i syd til Hirtshals i nord.

Information

Relaterede informationer

Vandring

På med vandreskoene

Nordsøstien er en del af North Sea Trail og NAVE Nortail-projektet, hvor målet er at etablere vandreruter på gamle historiske...
Gateway Blokhus

Mountainbike Gateway Blokhus

10 km MTB-rute i Blokhus Klitplantage – Gateway Blokhus. Banen veksler mellem kørsel på grusvej, terrænkørsel på sandet undergrund og...

Panoramaruten i Jammerbugen

Bølgeskum og brede hvide sandstrande På denne 29 km. cykelrute møder du både drama og idyl. Du cykler over skibsvrag...