Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Inspiration: Gå foråret i møde med fornyet energi

Vinteren er den kolde periode, den tid på året hvor kroppen skal restituere og lade op til foråret, hvor vi er på vej ud af vores dvale. Hvis der er underskud af energi kan kroppen fortsætte med at være i dvale langt ind i foråret.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Træthed er oftest en del af et større billede af årsager til lavt energiniveau. Uregelmæssig søvn, forkert kost, sygdom gennem længere tid, overanstrengelse, tab af blod gennem traumer, fødsler og kraftig eller længerevarende menstruationsblødning er bare nogle af de ting der kan forsage træthed. Også medicinindtag gennem længere tid kan have en negativ effekt på kroppen.

Træthed og manglende energi er som regel ikke den primære årsag til at man opsøger en akupunktør. Det er næsten altid en specifik gene folk kommer med, men det kan være lige så belastende for kroppen hele tiden at være i energiunderskud, og dette kan give en masse negative følger. – Er du plaget af træthed, mangel på energi, mangel på glæde, trætte og ømme muskler ved den mindste bevægelse så prøv akupunktur, forklarer Torben Pedersen,  der er RAB-godkendt akupunktør og medlem af foreningen Praktiserende Akupunktører. Han er uddannet på Akupunkturakademiet i Århus der tilbyder en uddannelse med et højt fagligt niveau. Han er uddannet ETCMA Akupunktør (European Traditional Chinese Medicine Association) der er en af de højeste uddannelsesmæssige standarder inden for akupunktur i Europa.

For Torben er det vigtigt at finde årsagen til sine patienters lidelser, og ikke bare symptombehandle. Derfor bliver der brugt meget tid på, gennem samtale, at pejle sig ind på patientens livsstil og sygdomsbillede, og derigennem få fastsat den rigtige diagnose og behandling.

Torben behandler primært fra sin Akupunkturklinikken i Aabybrocentret, men har også firmaaftaler med bl.a Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. – Når der er så mange samlet et sted, der ønsker behandling, så er det helt oplagt at flytte behandlingen til Hirtshals, i stedet for at alle medarbejderne skal køre til Aabybro, fortæller Torben.  

Læs om fantastiske oplevelser og events