Nyheder
imported

Inspiration: Hvid Søholm er det nye sort

Med ny farve, integration med udemiljøet, samt mulighed for anneks og gårdmiljø rammer Hvid Søholm en ny trend i fritidshusmarkedet

Tekst: Louise Kande (redigeret) – Foto: Presse

Ikke alene er sommeren på vej med sol og lyse nætter. Der er også lyse udsigter, hvis man ønsker Hvid Søholm, som er den nyeste generation af Sort Søholm, som har været et af EBK’s mest populære huse gennem 10 år. Huset er kendetegnet ved de elegante, hvide facader, der passer godt i sommerlandet, og ved anneks og gårdmiljø, der gør udelivet til en integreret del af arkitekturen.

Designet til den danske sommer

Lyset strømmer ind i Hvid Søholm, der er forsynet med store vinduespartier fra gulv til loft samt en stor glasskydedør, der åbner den gennemlyste stue direkte mod omgivelserne og den overdækkede terrasse. Netop den umærkelige grænse mellem ude- og indeliv er essensen af dette hus. Derfor er der f.eks. nem adgang fra køkken til terrasse og rundt om huset er der samt flere små hyggekroge og terrasser, hvor lys og læ kan fanges hele dagen.

Tænk ud af huset

– En del af vores kunder efterspørger fritidshuse, hvor de kan bo hele sommerhalvåret, og hvor der er plads til at dele fritidslivet med både gæster og børn- og børnebørn, uden at gå på kompromis med privatlivets fred, siger EBK’s salgsdirektør, Dorte Keinicke of fortsætter: – Vi oplever bl.a. en øget efterspørgsel på anneks til overnattende gæster i forbindelse med fritidshuset, og har derfor udviklet en anneks-løsning til Hvid Søholm-serien.

Lokal byggerådgiver, egne håndværkere og lokale underentreprenører

EBK tilbyder 8 fritidshusserier og 50 husmodeller, hvis udtryk spænder lige fra de klassiske småsprossede fritidshuse til de moderne huse i stram arkitektur og med ensidet taghældning.

– Vi sælger og bygger i hele Danmark, og i Nordjylland er det vores lokale byggerådgiver Ole Jørgensen, der er bosiddende i Aalborg, som er den lokale kontaktperson. Han er løbende i tæt dialog med vores tegnestue og byggeledelse, fortæller Dorte Keinicke, som er anden generation i det familiedrevne firma. Alle huse tilpasses individuelt og firmaet har egen indretningsrådgiver der gennemgår alt materialevalg og indretning med kunden.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events