Nyheder
imported

International Musicalstjerne i Jetsmark

Så er der snart tid til ”Den Store Sommerkoncert 2016 – Unforgettable”. Det foregår fredag d. 19. august kl. 19.30 i Jetsmark Idrætscenter.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Spillestedet Blokhus har igen i år, i samarbejde med Jetsmark Idrætsenter og Sparekassen Vendsyssel, sikret sig besøg af Aalborg Symfoniorkester med gæstestjerner til Den Store Sommerkoncert med nogle af de mest spillede og elskede sange fra USA´s største hitmagere – sange som Frank Sinatra, Tom Jones, Liza Minnelli, Natalie Cole m.fl. har givet evigt liv.

– Disse skønne ørehængere tilsat en god portion humor og charmerende underholdning fra vores største danske croonere, Bobo Moreno og Michael Carøe, samt helt uimodståelige Ria Jones giver en sommerkoncert, som i sig selv bliver ”unforgettable”, forklarer Mads Mølgaard Jensen.

Stjernerne

Ria Jones er født i Swansea, Wales og som 19-årig var hun den yngste skuespiller nogensinde, der har spillet rollen som Eva Peron i musicalen EVITA. Siden fik hun sin debut i musicalen CHESS og fortsatte til New London Theatre, hvor hun spillede Grizabella i CATS. Udover sin medvirken i en lang række musicals, har Ria Jones også deltaget i koncerter i flere lande – fra Frankrig og Belgien til Sydafrika, Singapore og Shanghai. Hun har optrådt som gæstesolist i Danmark med alle de store orkestre. I 2009 var hun en gæstesolist for den danske kongelige familie i Tivolis Koncertsal.

Michael Carøe har som sanger og entertainer boltret sig i et univers inspireret af mesteren Frank Sinatra and The Rat Pack’s musikalitet, elegance og humor. Et univers han lystigt udfordrer ved konstant at afsøge alle musikalske stilarter.

– Bobo Moreno er kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste, fortæller Mads Mølgaard Jensen og fortsætter: – Bobo Moreno kan ganske enkelt begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme. Gennem årene har han arbejdet med store navne og orkestre herhjemme, fra Sanne og D:A:D til brassbands, harmoni- og symfoniorkestre. Det kan kun blive en fantastisk aften, afslutter Mads Mølgaard Jensen.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events