Blokhus

Isende skønne oplevelser på skøjtebanen

Disco, skøjteprinsesser og ishockey
Skøjtebanen

Vinterferien er i fuld gang og på Blokhus Skøjtebane venter der skønne oplevelser for hele familien.

Banen holder i begge uger, 7 og 8 åbent helt til kl. 21.00 og giver dermed mulighed for, at man hele ferien kan boltre sig på det store anlæg. Der vil også hver aften være Disco on Ice. Når mørket falder på, vil kulørte lamper og sprøde toner give anledning til at give den ekstra fart på isen. – Det er en sjov aktivitet, som vi ved mange søger til. Vi afholder det normalt i weekenderne, men det er helt naturligt for os, at skabe stemning hele ferien i både uge 7 og 8 fra kl. 17-21.00, siger Martin Hjelm Pedersen fra Spar i Blokhus, som også er også driftsansvarlig for banen.

Prinsesser på besøg

Skøjtebanen har tidligere haft besøg af skøjteprinsesser og de lægger atter vejen forbi Blokhus. Det sker lørdag 24. februar kl. 11. Skøjteprinsessernes besøg i Blokhus har altid været et tilløbsstykke, og der er de samme forventninger til de dygtige skøjteprinsessers næste besøg, hvor publikum kan glæde sig til et fortryllende og imponerende skøjteshow.

Ishockeytræning for alle

En anden spændende aktivitet, der også er at finde på Blokhus skøjtebane i vinterferien, er  gratis ishockeytræning, arrangeret af Blokhus Ducks. Torsdag aften 15. og 22. februar kl. 21.15 er alle inviteret til en sjov og uforpligtende træningssession, hvor udstyret kan lånes, og træneren står klar til at assistere.

Skal du forbi Blokhus Skøjtebane i ferien? Husk at booke tid på www.blokhusskojtebane.dk

Skøjtebanen

Læs om fantastiske oplevelser og events