Nyheder
imported

Iværksætteri med succes i Blokhus

 Blandt de tre nominerede fra Jammerbugt kommune er bl.a. Anita Birkeholm Michaelsen, der sammen med sin datter driver Kunstcafeen Blokhus

Nyhed:

Iværksætteri med succes i Blokhus

Anita Birkeholm Michaelsen, Kunstcafeen Blokhus er blevet nomineret til Iværksætterprisen 2015.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

onsdag den 18. november kl. 18.00 – 21.00 uddeler Erhvervsforeningen Jammerbugt Kommune Iværksætterprisen 2015, i Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugt. Blandt de tre nominerede fra Jammerbugt kommune er bl.a. Anita Birkeholm Michaelsen, der sammen med sin datter driver Kunstcafeen Blokhus.

– De tre finalister, fra henholdsvis Blokhus, Pandrup og Fjerritslev, er blandt andet blevet nomineret fordi de over en periode på 1-3 år har vist levedygtighed, samt evne og vilje til vækst. De fremstår som rollemodel for de mange andre, der overvejer at starte egen virksomhed, forklarer Erhvervs- og Iværksætterkonsulent Søren Andreasen, som  er vækstguide hos Vækst Jammerbugt.

I forbindelse med uddelingen af Iværksætterprisen 2015, kommer Jacob Riisgaard. Den succesfulde forretningsmand, der i dag er medejer af Coolshop.com vil fortælle sin historie om, hvordan man som ung teenager fra Sæby kan ende med at blive kåret som den virksomhed i Danmark, der gør det bedst på nettet foran over 20.000 andre deltagere. I dag er virksomheden i seks lande og med over 1,5 millioner faste kunder.

Læs om fantastiske oplevelser og events