Pandrup

Jammerbugt FC ansætter direktør og en eventchef

Søren Als Christiansen er pr. 1. august ansat som adm. direktør i Jammerbugt FC. Han kommer med mere end 25 års erfaring indenfor ledelse, salg og forretningsudvikling, både nationalt og internationalt.
Desuden er Line Steffensen ansat som drifts- og eventchef.

Sponsorater
Søren Als Christiansen skal fremover sikre den videre udvikling af klubbens kommercielle område, og herunder ikke mindst udfolde potentialet omkring salg og sponsorater.
– Det er et vigtigt skridt for klubben at få Søren med ombord og dermed styrke vores set up uden for banen. At vi nu får taget hul på opbygningen af en professionel administration bliver en kæmpe hjælp til drift og udvikling af klubben, ortæller Bøje
Holmsgaard Lundtoft, bestyrelsesformand i Jammerbugt FC.
– Med Søren ved roret er det primære mål at intensivere indsatsen omkring vores salg og udvikling af sponsorkoncepter, men også at optimere hele det administrative område. Det skal gerne bidrage til, at vi kan løfte klubben op på næste udviklingstrin, så vi både på og uden for banen kan forblive blandt de bedste. Vi har store forventninger til samarbejdet med Søren, som udover at have de rette kompetencer til opgaven også brænder for det. Vi glæder os til at fortsætte den positive udvikling sammen, siger Bøje Holmsgaard Lundtoft.

Et drømmejob
For Søren Als Christiansen, der er bosat i Aalborg, kribler det for at komme i gang, og med en sæson i NordicBet Ligaen, som allerede er skudt i gang, bliver der da også fuld fart på fra første fløjt.
– For mig er dette intet mindre end et drømmejob. At få mulighed for at kombinere min største interesse med min professionelle karriere er fantastisk. Jeg glæder mig vildt meget til at tage hul på opgaverne i Jammerbugt FC, fortæller den kommende adm. direktør i Jammerbugt FC, som kommer til en klub i rivende
udvikling.
En udvikling han nu skal bygge yderligere på i samarbejde med klubbens øvrige kræfter.
– Jeg har store forventninger til jobbet i en organisation, der nu er parat til at tage næste skridt i udviklingen på det kommercielle og forretningsmæssige plan. Det er netop her, jeg ser mine kompetencer og erfaring komme i spil. Jeg er sikker på, at vi sammen vil få Jammerbugt FC løftet op på næste niveau. Det skal vi gøre ved bl.a. at bibeholde og sikre de gode værdier, som klubben allerede bygger på, men også ved at tilsikre Jammerbugt FC flere ressourcer med henblik på at styrke hele organisationen både sportsligt og kommercielt, forklarer Søren Als Christiansen, der ser et stærkt fællesskab med et stort potentiale.
– Jeg glæder mig til at være med til at tegne Jammerbugt FC fremover, og til at arbejde med og implementere de strategier, der er lagt ud for klubben af en meget kompetent bestyrelse samt den nye ejer. I den sammenhæng ligger den lokale forankring mig meget på sinde, og jeg glæder mig til at møde alle de mennesker, der støtter op om klubben, både sponsorer, og frivillige, der dagligt lægger en stor indsats for at tingene fungerer, siger Søren Als Christiansen.
I det indledende arbejde handler det først og fremmest om at fastlægge strategien.
– Det vil ske i samarbejde med de mange kompetente mennesker, der tegner klubben i dag. Og så bliver en af mine helt store opgaver naturligvis at styrke økonomien gennem sponsorater med samarbejdspartnere, der ønsker at være med os på rejsen, og gerne ser deres brand associeret med Jammerbugt FC.

Eventchef
Line Steffensen er for mange et velkendt ansigt i klubben og er pr. 1. august ansat i en nyoprettet stilling som drifts- og eventchef i Jammerbugt FC.
Line Steffensen skal som en central del af klubbens administration bl.a. sikre den gode stadionoplevelse, ligesom hun skal bidrage til at løse de mange administrative opgaver i klubbens dagligdag.
– Der er utroligt mange store og små opgaver uden for kridtstregerne, når man driver en fodboldklub på dette niveau, og det bliver ikke mindre nu, hvor vi er rykket i NordicBet Liga. Her får Line en stor rolle, hvor hun, udover at lette arbejdspresset i det daglige for mange af de frivillige arbejdskræfter, også skal være med til at løfte serviceniveauet overfor vores sponsorer og tilskuere med flere. Vi vil selvfølgelig stadig have brug for alle vores frivillige kræfter, dem kan vi ikke leve uden, men Line kan nu løfte mange af de ting, vi gerne har ville udvikle, men ikke har haft tid og resurser til tidligere. Det ser vi meget frem til, fortæller Bøje Holmsgaard Lundtoft.

Opvokset med klubben
Line Steffensen, der kommer til Jammerbugt FC fra en administrativ stilling hos Sanistål, kender klubben særdeles godt gennem mange år som aktiv på klubbens ungdoms- og dameseniorhold, og som lidt af et samlingspunkt for familien.
– Min relation til klubben går langt tilbage. Jeg startede med at spille fodbold som 3-årig i moderklubben Jetsmark IF, hvilket jeg stadig gør. Derudover var min far en stor del af førsteholdet i mange år, først som spiller og efterfølgende som assistenttræner. Siden har min lillebror fulgt i min fars fodspor inde på banen, og jeg har således fulgt med fra sidelinjen igennem hele mit liv, smiler Line Steffensen, der nu træder direkte ind i klubbens motorrum.
Og det glæder hun sig til.
– Jobbet i Jammerbugt FC tiltaler mig først og fremmest, fordi jeg kan kombinere min interesse for sport og events på en gang. Derudover skal vi bygge en hel ny administration omkring klubben og det ser jeg meget frem til at blive en del af, forklarer Line Steffensen.
– Jeg glæder mig selvfølgelig til at være en del af holdet i NordicBet Ligaen. Det bliver spændende at skulle prøve kræfter med et højere niveau og se, hvordan en klub som vores kan begå sig her. Og så glæder jeg mig over at folk igen må komme på stadion. Vi har mange nye ideer og gode tiltag, som vi gerne vil prøve af, så vi kan give tilskuere og sponsorer en super god oplevelse hver gang, de kommer for at se Jammerbugt FC spille.

Læs om fantastiske oplevelser og events