Pandrup

Jammerbugt FC bag en artig overraskelse

Fodbold, Nordic Bet Ligaen
Hvidovre IF: 1 (0)
Jammerbugt FC: 1 (0)

Oprykkerne fra Jammerbugt FC kom flot fra land og kan overraskende tage point med hjem fra sæsonens første kamp ude mod Hvidovre IF, og med lidt mere held kunne det endda også være blevet til en sejr.
En flot start på det, der på forhånd ser ud til at blive en meget svær sæson.

Bedre med
– En flot præstation af drengene. Der var mange, som havde forventet, at vi ville tabe og måske stort, så det er flot at tage point i den første kamp og så på udebane, hvor det er svært at får point i Nordic Bet Ligaen, siger en glad cheftræner, Bo Zinck.
Han så sit hold forsvare sig fint i 1. halvleg.
– Men vi havde nogle dumme boldtab de første 20-25 minutter, men efterhånden som halvlegen skred frem, kom vi bedre med, fortæller Bo Zinck.
Hvidovres Kim Aabech havde et godt forsøg og Martin Spelmann et afrettet skud på overliggeren, hvorimod Jammerbugt FCs nye angriber Frederik Høgh havde en friløber, ligesom den nye højre kant, Mubaarack Nuh, der er lejet i Malmø FF, truede hjemmeholdet.

JFC var bedst
Efter pausen startede Jammerbugt FC klart bedst.
Frederik Høgh var igen tæt på scoring, og efterfølgende var det Sead Gavranovic, som havde et godt skud, men det gik i sidenettet.
– I det første kvarter af 2. halvleg er vi rigtig stærke og kunne have lukket kampen med et par mål, fortæller Bo Zinck.
Og oprykkerne kom foran efter 53. minutter, hvor Jammerbugt FC endnu en gang var farlig på hjørnespark, som endte med et selvmål.
Men Hvidovre fik udlignet på en ripost efter, at Marcus Bundgaard ellers havde haft flere gode redninger.

Rød kort
I 84. minut fik en Hvidovre en spiller vist ud efter to gule kort, men Jammerbugt FC fik ikke lagt det hårde tryk på hjemmeholdet.
– Vi var for trætte til at kunne udnytte overtallet. Men alt i alt en meget flot præstation i 1. kamp som oprykker med en smal trup og et nyt hold, der leverer en kæmpe arbejdsindsats, og selv om Hvidovre havde bolden mere end os, så havde vi flest chancer.
– Det er dejligt allerede i 1. kamp at få at vide, at vi kan være med på dette niveau. Det er en dejlig følelse, vi er stolte, og det skal vi bygge videre på, siger Bo Zinck.
Fredag aften gælder det så første hjemmekamp, når superliga-nedrykkerne fra Lyngby kommer på besøg.
– Det er jo et endnu bedre hold, end det vi lige har mødt, men de skal stadig til Pandrup og spille.

Læs om fantastiske oplevelser og events